Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Spa

Öppettider

Spa

Måndag- torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag - lördag: 08.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 15.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Boka alltid din spabehandling i god tid innan ditt besök. Vid bokning eller frågor på telefon 0247-893 86 eller via spa.dalecarlia@choice.se.

Äntligen har vi fått slå upp dörrarna till vårt renoverade spa. Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling; oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Alltid med Siljansvyn som sällskap.

Spa & Relax

Vår behandlingslista har uppdaterats med nya behandlingar med fokus på mindfulness och mycket mer. Läs om säsongens behandlingar redan nu och glöm inte att boka din behandling i god tid innan er vistelse hos oss. 

Spa från 1995

1995 invigdes vår spaavdelning, som ett av de första i Sverige. Idag är Quality Spa & Resort Dalecarlias spa mycket uppskattat och välbesökt. Här erbjuds bland annat proffsiga behandlingar, gym, pool, bubbelpool, gemensam bastu med utsikt mot Siljan samt en varm källa utomhus. Spaavdelningen är vackert inhyst med trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan. Bar med lättare tilltugg och snacks finns, samt en shop med exklusiva spaprodukter.

Kerstin Florian 

Vi jobbar med Kerstin Florians produkter samt med bareMinerals, eftersom de håller mycket hög kvalitet och ger önskvärd effekt. Kerstin Florian har vi valt eftersom de är fantastiska leverantörer samt har en hudvårdsserie med ett helhetstänk. De jobbar utifrån välbefinnandets fyra hörnstenar; bra kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne och vård av ansikte och kropp, samt att hälsa kommer inifrån! Naturliga produkter som ger synligt resultat! Det är även den grundläggande filosofin bakom Kerstin Florians framgångsrika spakoncept. Hos oss finns schampoo, balsam, duschtvål samt bodylotion att tillgå i spaavdelningens omklädningsrum och duschar.

Varmt välkommen att njuta hos oss!

1.913.149.030 25