Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Aktiviteter

Kontakta oss

För frågor om konferenser, ta kontakt med Anneli Oscarsson.
Telefon: 0247-891 43 
E-post: konferens.dalecarlia@choice.se 

Hos oss finner ni tid för glädje, så ska ni fira födelsedagar, anordna möhippa, ha en kick off eller ett bröllop? Ha det hos oss!

Låt oss vara med i planeringen

Vi är ett hotell med många faciliteter och många möjligheter. Vi vill gärna vara med i planeringen av ert arrangemang, om det så är killgänget som vill bubbla på spa, om det är svärföräldrarna som ska firas eller om det är du och dina kollegor som vill lära känna varandra på ett lite mer avslappnat sätt. Vi vet vilka möjligheter som finns, låt oss vara med när ni planerar!

Teambuilding

En konferens hos oss är något utöver det vanliga. Vi använder vår fantastiska natur och vårt spa till många av våra aktiviteter, men vi har också samarbetspartners för aktiviteter utanför hotellet. Här är möjligheterna oändliga. För er som inte behöver någon konferenslokal men kanske en dag för lek och aktiviteter, löser vi det. Kontakta oss så hjälper vi dig planera årets roligaste dag för dig och dina kollegor!

Privata tillställningar

Lefflers salong är perfekt för den privata tillställningen. Vi hjälper dig med planeringen av allt från konfirmation till familjemiddagar eller andra speciella tillfällen. Leffler salong består av ett stort rum i den äldre delen av hotellet, med ett ovalt bord med plats för 20 personer samt sittgrupper runt om. Ni sitter avskilt och kan njuta av god mat och varandras sällskap i lugn och ro. Är ni ett stort sällskap har vi både större och fler rum – vi anpassar efter era önskemål.

Bröllop

Hos oss kan er stora dag bli precis som ni önskar. Servera middagen i restaurangen eller Lefflers salong, värm upp innan på spa och använd allt som hotellet erbjuder, på ert sätt. Vi har en fantastisk bröllopssvit i äldre stil, och om era bröllopsgäster vill övernatta så går det självklart utmärkt.

1.920.149.256 22