Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Mat och dryck

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

À la carte

Måndag - lördag: 18.00 - 21.30 
Söndag: 18.00 - 20.00

Dagens husman

Måndag - torsdag: 14.00 - 22.00

Bar Leffler

Måndag - torsdag: 14.00 - 23.00
Fredag - lördag: 14.00 - 01.00
Söndag: 14.00 - 22.00

Kontakt och bokning

Vid frågor samt bokningar i vår restaurang och bar, kontakta oss på telefon 0247-893 72 eller via restaurant.dalecarlia@choice.se

Bröllopskoordinator

Petra Schwarzenberger
telefon: 0247-891 48
e-post: petra.schwarzenberger@choice.se

För oss på Quality Spa & Resort Dalecarlia är mat och dryck något av de viktigaste som finns. Därför har vi satsat på att ger er mat- och smakupplevelser utöver det vanliga, i en oslagbar miljö precis vid Siljan.

Event

Ska du arrangera ett event? Vi planerar tillsammans med idg. Vi har lång erfarenhet av att organisera och genomföra både små och stora arrangemang. Vi inreder och dukar efter antal gäster och önskat tema. Hos oss kan vi erbjuda plats för upp till 400 middagsgäster. 

Bröllop

Med vårt läge precis vid Siljans strand är det inte mycket som ska till för att ert bröllop ramas in av en magisk och romantisk stämning. Leksans och Rättviks kyrkor finns alldeles i närheten och vill du hellre ha ceremonin under ett äppleträ eller på stranden kan vi ordna det. Vi kan boka in transport i allt från häst och vagn till veteranbil, valet är ditt. Öndskar bruden eller brudgummen uppfräschning eller sminkning kan duktiga personalen på Dalecarlia Spa göra er redo för festen. Njut av er bröllopsmiddag i vår vackra restaurang. Överallt är vyn över Siljan ständigt närvarande. Kontakta vår bröllopskkordinator för konsultation och planering av ert drömbröllop.   

Höstbrunch

Under höstsäsongen är du välkommen hit till Tällberg för att njuta av vår goda brunch under utvalda söndagar. Välj mellan varma och kalla rätter och ett härligt dessertbord. Vyn över Siljan får du på köpet. Kontakta hotellet för mer information och för att boka bord. 

Mat- och vinprovning 

På lördagar kan du utmana dina smaklökar ordentligt. Vi erbjuder provsmakningar av vin, ost, amerikansk öl och av den svenska whiskyn Mackmyra. Kontakta hotellet för mer information.

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK