Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Spa och wellness

Öppettider

Måndag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag - lördag: 08.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 17.00

Barn under 16 år är välkomna
Måndag - fredag 10.00 - 13.00
Lördag - söndag 09.00 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Spaentré för hotellgäster: Ingår
Spaentré (dagspa) för externa gäster:
Från 180/380 SEK.
Övriga behandlingar, se spabroschyren till höger.

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling på telefon 0247-893 86 eller via spa.dalecarlia@choice.se
Boka alltid din spabehandling i god tid innan ditt besök. 

Vårt uppskattade och välbesökta spa renoverades 2013 och erbjuder i dag en anläggning där fokus är på välmående för både kropp och själ. Vi erbjuder behandlingar, gym, pool, bastu och utomhusjacuzzi. Du är varmt välkommen att njuta hos oss både som hotellgäst och för dagspa.

Kroppsbehandlingar

Vi erbjuder en rad olika kroppsbehandlingar på Quality Spa & Resort Dalecarlia. Välj mellan peeling, uppstramande och utrensande, detoxkur, energikur eller antistress-kur. Känn efter vad kroppen behöver, piggas upp eller varvas ner, och unna den en härlig behandling.  

Duo-behandlingar

Om du besöker Dalecarlia med någon du tycker om rekommenderar vi att ni bokar in er på en av våra duo-behandlingar. Behandlingarna är en upplevelse i sig - ni är i samma behandlingsområde och terapeuten växlar mellan att ta hand om er båda. Dela stunden och kom ut med ny energi.  

Fotbehandlingar

Våra fötter bär oss genom livet och förtjänar lite extra uppmärksamhet.  Våre fotbehandlingar inkluderar både peeling och massage. Varför inte unna dig en pedikyr så är fötterna redo att visas upp.

Ansiktsbehandlingar

Hos oss kan du välja mellan en rad ansiktsbehandlingar, med massage och kurer för att ge din hy nytt liv och glöd. 

Säsongens behandlingar

Vi följer våra fyra årstider och anpassar vårt behandlingsutbud efter säsong. Läs mer om säsongsbehandlingarna i vår spabroschyr

Alla är välkomna 

Vi är både ett spahotell och ett familjehotell och har därför valt att dela in dagen i två olia teman. Familjetid måndag - fredag 10.00 - 13.00, lördag - söndag 09.00 - 12.00, därefter är det 16 års åldersgräns i spa-avdelningen. Under skollov gäller andra tider för familjer. Kontakta oss för aktuella öppettider under ert besök. 

Dagspa

Du är varmt välkommen till vårt spa även om du inte bor på hotellet. I dagspa-entrén för 995 SEK ingår tillgång till pool, torrbastu, relaxavdelning, lån av handduk, rock och tofflor, örtte och frukt, aktivitetsprogram, träningsmöjlighet i gym, dagens lunch på hotellet, sparitual med produktkit från Kerstin Florian, Kerstin Florians hudvårdsprodukter i duscharna (schampo, balsam och duschgelé) samt valfri spabehandling à 20 min. Uppgradera till ett Deluxe dagpaket med 50 minutetd valfri spabehandling för 1 295 SEK.  

Informationsblad

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK