Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Om hotellet

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Tällbergs tågstation.

Med buss

Hållplats Dalecarlia ligger precis vid hotellets allé och infart.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här>>

Med taxi

Taxi från Tällbergs tågstation tar ca 5 minuter och måste förbokas. Kan göras via hotellet på 0247-891 00.  

Om Quality Spa & Resort Dalecarlia

Antal hotellrum

96 st - 243 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för 200 deltagare i största lokalen

Avstånd flygplats

Sälen/Mora Airport: 50 minuter 
Borlänge Airport: 50 minuter   

Avstånd kollektivtrafik

Tällbergs tågstation: 2,2 km.
Busshållplats Dalecarlia ligger precis utanför hotellet.

Om Quality Resort

Quality Resort

Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Här finns många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på skönhetsupplevelser året runt.

Ro, kraft och inspiration

Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik, Siljansbygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong. Precis som vi på Dalecarlia gör då vi finns här för dig som spagäst, för hela familjen och för mötesdeltagaren.

Spa och träning

1995 invigdes vårt spa, som ett av de första i Sverige. Här finns allt du behöver för välmående och avkoppling: oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Alltid med Siljans vy som sällskap. Miljön är ombonad med genuina trädetaljer och panoramafönster som ger den unika utsikten över Siljan full rättvisa. Tänk på att boka dina behandlingar i god tid, så att du får den vistelse du önskar. 

Möten

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. På Dalecarlia finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i alla storlekar. Från intima sittningar till grupper på 200 personer. Våra lokaler är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få. 

Restaurang

Det är inte bara ögat som ska trivas på Quality Spa & Resort Dalecarlia utan alla sinnen ska aktiveras och användas. Genom ett kök av yppersta klass som tar tillvara på råvaror från Dalarna, har du alla möjligheter att överraska dig själv med nya, spännande smakupplevelser.

Hos oss får du tid för glädje. Varmt välkommen! 

1.913.149.030 25