Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Vårt spa nyrenoverades 2013 och har nu mer relax än någonsin.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

Quality Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Njut av områdets många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på upplevelser året runt.

Ro, kraft och inspiration

Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik, Siljansbygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong. Precis som vi på Dalecarlia – vi finns här för alla ändåmål, oavsett om du är här på familjesemester, som spagäst eller på konferens.  

Spa och träning

1995 invigdes vårt spa, som ett av de första i Sverige. 2013 renoverades det och erbjuder idag allt du behöver för välmående och avkoppling. Välj bland oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Alltid med Siljans vy som sällskap. Miljön är ombonad med genuina trädetaljer och panoramafönster som ger den unika utsikten över Siljan full rättvisa.

Möten

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. På Quality Spa & Resort Dalecarlia finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i alla storlekar. Från intima sittningar till stora konferenser för 200 personer. Våra lokaler är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få. 

Mat och dryck

Det är inte bara ögat som ska trivas på Quality Spa & Resort Dalecarlia, här ska alla sinnen aktiveras och användas. Våra duktiga köksmästare tar i så stor utsträckning som möjligt tillvara på råvaror från Dalarna och ser till att ni överraskas med nya och spännande smakupplevelser. Läs mer om vår restaurang och bar >>

Hos oss får du tid för glädje. Varmt välkommen! 

Kontakt

  • Tällgårdsgattu 20, Tällberg 79370 Tällberg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Tällbergs tågstation.

Med buss

Hållplats Dalecarlia.

Med taxi

Taxi från Tällbergs tågstation tar ca 5 minuter och måste förbokas via hotellet på telefon 0247-891 00.  

Om Quality Spa & Resort Dalecarlia

Antal hotellrum

97 st - 244 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för 200 deltagare i största lokalen

Avstånd flygplats

Sälen/Mora Airport: 50 minuter 
Borlänge Airport: 50 minuter   

Avstånd kollektivtrafik

Tällbergs tågstation: 2,2 km.
Busshållplats Dalecarlia ligger precis utanför hotellet.

Om Quality Resort

Quality Resort

2.260.167.953 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK