Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Vårt spa nyrenoverades 2013 och har nu mer relax än någonsin.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

75% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 198 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Fint och bra i Dalarna

den 31 augusti 2015, Stockholm, Sverige, Vierdank

Ja, helt OK svenskt fyrstjärnigt hotell. I "HoTällberg" finns en osedvanlig uppsjö av övernattningar. Darlecarlia - jämte Green - är en av de klassiska. Ingår numer i Quality-kedjan och satsningen tyc…

Ja, helt OK svenskt fyrstjärnigt hotell. I "HoTällberg" finns en osedvanlig uppsjö av övernattningar. Darlecarlia - jämte Green - är en av de klassiska. Ingår numer i Quality-kedjan och satsningen tycks vara på spa-behandlingar och konferens. Rummen är fina och inget väsentligt fattas. Sängarna sköna med dragning - som så ofta - åt det lite mer hårda slaget. Utsikten så storslagen över Siljan som bara går. Frukosten omfattande och god. Förhållandevis prisvärt.
Läs mer
5

Bästa känslan!

den 31 augusti 2015, Rom, Italien, Carro77

Alltid i topp på Dalecarlia. Mat, spa och boende håller världsklass! Rum med utsikt. Blev lite varmt när solen låg på, men det kan man stå ut med. Det känns som man går i någons vardagsrum, så personl…

Alltid i topp på Dalecarlia. Mat, spa och boende håller världsklass! Rum med utsikt. Blev lite varmt när solen låg på, men det kan man stå ut med. Det känns som man går i någons vardagsrum, så personligt är det på ett av Tällbergs finaste hotell!
Läs mer
5

Avslappnande

den 29 augusti 2015, Sala, Sweden, 535ingelat

Ett mycket avslappnande och trevligt besök. Naturen är underbar och man upplever att man bor väldigt nära naturen. Spa avdelningen förstärkte upplevelsen och man kände verkligen lugnet när man vistad…

Ett mycket avslappnande och trevligt besök. Naturen är underbar och man upplever att man bor väldigt nära naturen. Spa avdelningen förstärkte upplevelsen och man kände verkligen lugnet när man vistades där.
Läs mer
2

Dalecarlia

den 25 augusti 2015, Uppsala, jacoba298

Bra läge, mindre bra service. Baren verkar inte veta hur man gör drinkar. Spaanläggningen är fin men mera av ett badhus med diverse pooler, samma där,bra läge mindre bra service. Resturangen var fin,…

Bra läge, mindre bra service. Baren verkar inte veta hur man gör drinkar. Spaanläggningen är fin men mera av ett badhus med diverse pooler, samma där,bra läge mindre bra service. Resturangen var fin, god mat men åter servicen sådär, försenad mat över 1h. Blev dock kompenserad!

Svar från ägaren

den 26 augusti 2015

Hej Jacob, Tack för din feedback efter din vistelse hos oss. Jag beklagar att ni upplevt att vi inte levererat den service och upplevelse som ni, och givetvis vi, önskar ge alla våra gäster. Det är något vi alltid eftersträvar och något som vi ska fortsätta att arbeta med tills det genomsyrar hela vår verksamhet. Vi tar till oss av alla era kommentarer i vårt fortsatta arbete mot att skapa en ännu mer avkopplande och njutningsfull resort. Det gläder mig att ni trots detta kunde njuta av vår goda mat och vackra läge. Jag önskar er varmt välkommen åter!

Läs mer
3

Skapligt, men dyrt.

den 24 augusti 2015, Gävle, Sverige, karolinam315

Hade bokat ett superior rum, alltså lite större (och mycket dyrare ) dubbelrum med utsikt över siljan. Det var otrolig utsikt, men det var otroligt varmt på rummet då solen ligger på hela dagen och in…

Hade bokat ett superior rum, alltså lite större (och mycket dyrare ) dubbelrum med utsikt över siljan. Det var otrolig utsikt, men det var otroligt varmt på rummet då solen ligger på hela dagen och ingen ac på rummet. Det fanns en liten bordsfläkt. Vi fick grådassiga handdukar som såg ut som dåligt omfärgade vita handdukar. Det drog ner standarden i mina ögon. Det fanns inte heller inget extra i badrummet, utan bara tvålen i duschen och vid handfatet. Personalen och maten var toppen, de är värda en 5:a!!

Svar från ägaren

den 26 augusti 2015

Hej Karolina, Tack för din feedback och recension efter din vistelse hos oss. Det gläder mig att ni kunde njuta av vår fantastiska utsikt, trevliga personal och god mat. Vi tar till oss av alla era synpunkter och kommentarer i vårt fortsatta arbete mot en ännu bättre upplevelse och Resort. Stort tack och varmt välkomna åter.

Läs mer
2.210.164.555 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK