Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Spa & Resort är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna. Vårt spa nyrenoverades 2013 och har nu mer relax än någonsin.

Quality Spa & Resort Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Dalecarlia

75% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 195 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
2

Dalecarlia

den 25 augusti 2015, Uppsala, jacoba298

Bra läge, mindre bra service. Baren verkar inte veta hur man gör drinkar. Spaanläggningen är fin men mera av ett badhus med diverse pooler, samma där,bra läge mindre bra service. Resturangen var fin,…

Bra läge, mindre bra service. Baren verkar inte veta hur man gör drinkar. Spaanläggningen är fin men mera av ett badhus med diverse pooler, samma där,bra läge mindre bra service. Resturangen var fin, god mat men åter servicen sådär, försenad mat över 1h. Blev dock kompenserad!
Läs mer
3

Skapligt, men dyrt.

den 24 augusti 2015, Gävle, Sverige, karolinam315

Hade bokat ett superior rum, alltså lite större (och mycket dyrare ) dubbelrum med utsikt över siljan. Det var otrolig utsikt, men det var otroligt varmt på rummet då solen ligger på hela dagen och in…

Hade bokat ett superior rum, alltså lite större (och mycket dyrare ) dubbelrum med utsikt över siljan. Det var otrolig utsikt, men det var otroligt varmt på rummet då solen ligger på hela dagen och ingen ac på rummet. Det fanns en liten bordsfläkt. Vi fick grådassiga handdukar som såg ut som dåligt omfärgade vita handdukar. Det drog ner standarden i mina ögon. Det fanns inte heller inget extra i badrummet, utan bara tvålen i duschen och vid handfatet. Personalen och maten var toppen, de är värda en 5:a!!
Läs mer
5

En lugn och rogivande paus i vardagen

den 24 augusti 2015, Uppsala, Sverige, Madeleine E

Super trevlig personal, jätte mysigt hotell, fint spa med hög mysfaktor! Maten var helt fantastiskt! Så mysigt att sitta ute och se solen gå ner över Siljan. Frukosten var nog den bästa hotellfrukoste…

Super trevlig personal, jätte mysigt hotell, fint spa med hög mysfaktor! Maten var helt fantastiskt! Så mysigt att sitta ute och se solen gå ner över Siljan. Frukosten var nog den bästa hotellfrukosten vi har varit med om! Det fanns precis allt och lite till! Toppenbetyg på hela paketet! Kommer garanterat att åka hit fler ggr!!
Läs mer
4

Mycket bra men inte perfekt

den 19 augusti 2015, Uppsala, Sverige, Jan-Olov S

Hotellet behöver finslipa lite detaljer i sitt SPA koncept innan de får full pott! Man kan inte köra ett förstklassigt hotell och hantera vissa koncept typ utomhusjacuzzin på detta amatörmässiga sätt!…

Hotellet behöver finslipa lite detaljer i sitt SPA koncept innan de får full pott! Man kan inte köra ett förstklassigt hotell och hantera vissa koncept typ utomhusjacuzzin på detta amatörmässiga sätt!
Läs mer
3

Härlig utsikt men dåligt prisvärde

den 9 augusti 2015, Stockholm, jonaso892

Fantastiskt läge med härlig utsikt över Siljan. Underbar mat och trevlig service i restaurangen. Däremot är det trångt och högljutt i den underdimensionerade spa-avdelningen. Standarden på rummen är o…

Fantastiskt läge med härlig utsikt över Siljan. Underbar mat och trevlig service i restaurangen. Däremot är det trångt och högljutt i den underdimensionerade spa-avdelningen. Standarden på rummen är ok, men man hade förväntat sig badrock på rummet på ett hotell som utger sig för att vara en spaanläggning. Dalecarlia har tyvärr dåligt prisvärde - det finns andra bättre spaanläggningar där du får betydligt mer för pengarna!

Svar från ägaren

den 18 augusti 2015

Hej! Stort tack för er recension efter er vistelse hos oss. Det gläder oss att ni uppskattade vår fantastiska utsikt och vår härliga restaurang. Jag beklagar att vårt spa inte motsvarade era förväntningar och vi tar till oss av alla era synpunkter och kommentarer i vårt fortsatta arbete mot en än mer avkopplande och njutningsfull Resort. Tack för att ni ger oss möjlighet till förbättring och varmt välkommen åter.

Läs mer
2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK