Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

Spa och träning

För bästa välbefinnande måste våra kroppar både få arbeta och slappna av. Hos oss finns allt du behöver för att uppnå precis detta. Upptäck vår stora spa- och träningsavdelnig.  

Restaurang och bar

Quality Spa & Resort Holmsbu bjuder på matupplevelser i vackra omgivningar. Stora fönster ger en närhet till havet oavsett var i restaurangen du sitter. 

Villa Holtnes

I hjärtat av Quality Spa & Resort Holmsbu hittar du Villa Holtnes, vår anrika villa från tidigt 1900-tal. Villan är nyrestaurerad men med sekelskifteskänslan bevarad. Huset är som gjort för att skapa en härlig inramning för alla typer av ar…

Konferens

Hos oss på Quality Spa & Resort Holmsbu finns moderna kurs- och konferensfaciliteter för alla behov. Det första som möter er är en konferensreception och öppna gemensamma utrymmen med inbjudande sittgrupper med 

2.260.167.953 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK