Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

För bästa välbefinnande måste våra kroppar både få arbeta och slappna av. Hos oss finns allt du behöver för att uppnå precis detta. Upptäck vår stora spa- och träningsavdelnig.  

Spaupplevelser

Hos oss är spaupplevelser mer än bara varma källor och bastur. Här kan du få allt från klassisk massage till flera dagar med avkopplande och skräddarsydda aktiviteter och behandlingar. 

Vårt spa

Vår spaavdelning har ett relaxområde, träningslokaler och behandlingsrum och ytor. Här finns både inomhuspool och utomhuspool, ångbastu, massageduschar, kallpool, bastur med utsikt över fjorden, 12 behandlingsrum och ett gym på 265 kvm ned Techno Gym-maskiner. 

Behandlingar

Vi har, tillsammans med vår leverantör Thalgo, tagit fram en behandlingsmeny med dig i fokus. Våra duktiga terapeuter tar hand om dig i avslappnande och rogivande omgivningar. Ladda gärna ner behandlingsmenyn så kan du hemma i lugn och ro bestämma vilka behandlingar du vill unna dig under ditt besök. 

Träning

Den bästa spauplevelsen får du när kropp och leder är uppvärmda och avslappnade, till exempel efter ett träningspass. Våra gymlokaler är utrustade med en mängd olika maskiner. Här finns även instruktioner och träningsmenyer för att underlätta din träning och förebreda både kropp och själ inför din spabehandling.  

Våra värderingar

Att driva ett spahotell är ett stort och viktigt uppdrag för oss. Vi bygger vår verksamhet på kunskap och erfarenhet för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Läs mer om hur vi tänker kring spa & spaetikett här >>

Öppettider

Gym

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Pool

Alla dagar: 07.00 - 20.00

Barntider

Barn är välkomna i bassängen 
09.00 - 17.00 alla skollov och alla söndagar.

Spabehandling

Måndag - fredag: 12.00 - 20.00
Lördag: 10.00 - 18.00
Söndag: 09.00 - 16.00 

Vi har 16 års åldersgräns i vår spa-avdelning, förutom under skollov och söndagar efter 14.00.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Faciliteter

- Inomhus/utomhuspool
- Jacuzzi
- Ångbastu
- Massageduschar
- Bastu med havsutsikt
- 265 m2 träningsanläggning
- 12 behandlingsrum

Kontakt och bokning

Vi rekommenderar att ni bokar in era behandlingar i god tid. Kontakta oss på telefon +47 32 79 70 00 eller via booking.holmsbu@choice.no 

2.260.167.953 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK