Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Holmsbu

Om hotellet

HIDDEN GEM
World Travel Awards har korat Holmsbu till Norges bästa spahotell, vi hoppas att du också kommer att göra det. 

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.    

Quality Hotel & Spa Holmsbu ligger sagolikt vackert bland mjuka sandstränder och pittoreska sjöbodar. Hotellet har en egen strand, brygga och gästhamn. Det passar perfekt för dig som vill komma nära naturen men ändå kunna njuta bekvämligheterna av ett designhotell med lyxigt spa. 

Vi erbjuder en estetisk helhetsupplevelse för både kropp och själ. Gå in i vårat spa och kom ut som en ny människa. Vi har 12 behandlingsrum, ångbastu och bastu med utsikt över fjorden. Kall bassäng, och bubbelpool inomhus och utomhus. Simbassäng, massageduschar och gym. 

Hotellet har 52 rum och sviter. Resterande 131 rum ligger utspridda i små charmiga villor och sjöbodar. För den som vill komma hit med egen båt går det bra att lägga till vid gästbryggan. Från Oslo tar det ca en timma och femton minuter sjövägen. 

I anslutning till vårt lyxiga spa har vi en modern konferensanläggning som kan ta upp till 250 gäster. Vårat konferens- och spakoncept ökar i popularitet och det är fler än vi som har förstått att avkoppling och aktivitet efter en konferens främjar motivation och gemenskap. 

Här finns allt man kan önska sig, mer krävande motionsträning för den som önskar utmaning och skön avslappning för den som vill koppla av. Alla sinnen får njuta i det smakfullt designade hotellet. Du kan också strosa runt bland gallerier och sjöbodarna i Holmsbu, gå barfota i vattenbrynet och bara njuta av den vackra naturen.  

1.913.149.030 24