Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Norefjell,  Norge

Quality Resort & Spa Norefjell har två år i rad blivit utnämnt till Norges främsta sparesort. Bara 1,5 timmes biltur från Oslo välkomnar vi dig till ett hotell mitt i skidbacken, fullt av aktiviteter men också med en mängd avkopplande spabehandlingar.

Quality Spa & Resort Norefjell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Norefjell

Restaurang

Hotellets bästa utsikt finns i restaurang Bøeseter. Ät och njut framfør de stora fönsterna och den vidunderliga vyn. 

Bar

After-ski, en kaffe efter maten eller bubbel i poolen? Vi har det! På Norefjell finns tre barer, alla med olika inriktning och placeringar. Gemensamt för dem alla är den goda stämningen, trevliga och duktiga människor bakom disken och allti…

Spa

Välkommen till vårt fantastiska FjällSPA. Här kan du helt koppla bort livet utanför och bara njuta av nuet.

Bad & Träning

Till Bøeseter Bad & Gym är både stora som små välkomna. Vi har öppet varje dag. 

Klättervägg

Direkt när du kommer in på Quality Spa & Resort Norefjell möts du av vår 16 meter höga klättervägg som sträcker sig över hotellets alla våningar.

Konferens

Hos oss på Norefjell får konferensen det där lilla extra som ger en helhetsupplevelse som man kommer ihåg länge. En konferens hos oss stärker gemenskapen och ger er energi och inspiration för att kunna komma ännu längre i det ni vill uppnå.…

2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK