Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Bar

Öppettider

Lobbybar

Öppet alla dagar: Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Spa Bar

Fredag: 16.00 - 20.00
Lördag: 14.00 - 20.00 

Bar52

Alla dagar: Kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Kontakt

Välkommen att kontakta oss rörande öppettider eller vid andra frågor. 
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: +47 32 14 82 00

After-ski, en kaffe efter maten eller bubbel i poolen? Vi har det! På Norefjell finns tre barer, alla med olika inriktning och placeringar. Gemensamt för dem alla är den goda stämningen, trevliga och duktiga människor bakom disken och alltid med något gott att erbjuda. 

Lobbybaren

Som namnet avslöjar ligger Lobbybaren i lobbyn. Här kan du sjunka ner i en lädersoffa vid den öppna spisen eller i en fåtölj med utsikt genom de stora fönstrena. Runt omkring finns klätterväggen, den stora ljuskronan och ingången till både spaavdelningen och restaurang Bøeseter. Lobbybaren är på sätt och vis hjärtat i hotellet som binder samman de olika delarna. Här serveras både varm och kall dryck samt snacks och smårätter för den som önskar det. Vid speciella tillfällen har vi också en barpianist. 

Bar52

Bar52 tar dig med på en resa tillbaks till vinter-OS 1952 i Oslo. Men här finns också mycket nöje med anktnytning till vår samtid. Bar52 har som har ingång direkt från skridskobanan och våra uteområden, brer ut sig över två våningar och hälsar med sin trevliga atmosfär dig varmt välkommen efter en lång dag med aktiviteter ute i friska luften. Lokalerna kan också hyras – även utanför ordinarie öppettider – för privata arrangemang eller användas i samband med kurser och konferenser. 

Spabaren

Inne på vår spaavdelning finns vår Spa Bar som är öppen på helgerna. Här kan du ta med ett glas bubbel ner i en varm uthomhusjacuzzi en kylig vinterkväll i sällskap med goda vänner och med utsikt över Gaustatoppen.

2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK