Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Bøeseter Bad & Träning

Öppettider

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Fri entré för hotellets gäster.

Externa gäster 

Vuxen: 150 NOK
Barn: 75 NOK
Hyra av handduk: 25 NOK

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Till Bøeseter Bad & Gym är både stora som små välkomna. Vi har öppet varje dag. 

Gym

Bøeseter Bad & Gym ligger på hotellets nedersta våning. Här finns poolområde och gym. På gymmet finns en rad olika maskiner för styrka och kondition. Här kan du även gruppträna (kontakta hotellet för mer information kring gruppträningen). Vår 16 meter höga klättervägg ligger i anslutning till gymmet och erbjuder varierande svårighetsgrader. 

Poolområde

I poolområdet finns en 25-meters simbassäng. Här finns också jacuzzi, vanlig bastu och IR-bastu samt olika tropiska duschar. Bassängområdet är öppet från morgon till sen kväll och kan används fritt av hotellets gäster. Barn måste ha sällskap av och stå under uppsikt av vuxna. 

Barnaktiviteter

Intill Bøeseter Bad & Gym finns vårt barnaktivitetsrum. Här finns en mindre klättervägg med skydd under för små tuffingar som vill ha en utmaning. I barnaktivitetsrummet finns också spel, film och utmärkta förutsättningar för olika lekar. Under sommarlovet och andra skollov gör vi om vår kurs- och konferensavdelning till ett barnområde med massor av aktiviteter. 

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK