Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Klättervägg

Öppettider

Alla dagar: 09.00 - 19.00
(Ingen bemanning, klätterkort krävs)

Bemannad klättervägg

Lördag: 12.00 - 18.00
Söndag: 10.00 - 14.00

Priser

Vuxen/barn: 150 NOK 

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Direkt när du kommer in på Quality Spa & Resort Norefjell möts du av vår 16 meter höga klättervägg som sträcker sig över hotellets alla våningar.

Antar du utmaningen?

Under helgerna är klätterväggen bemannad och öppen för alla oavsett förkunskaper och fysik. Vem som helst är välkommen att prova under säkra former med hjälp av vår personal. Från lobbyn kan man följa den som klättrar. Har du klätterkort kan du klättra på egen hand sju dagar i veckan. Vi arrangerar även aktiviteter vid klätterväggen och för barn finns en egen klättervägg i lekrummet. 

Klätterbiljett

I receptionen säljer vi biljetter till klätterväggen och där kan du också boka tid för din klättring. Avgiften inkluderar klättertid, utrustning och instruktör. Biljetten ger dig tillgång till klätterväggen i en halvtimme tillsammans med ytterligare en klättrare och vi garanterar att du hinner med minst två klättringar på den tiden. Vid ledig kapacitet kan du självklart klättra mer. Grupper på upp till 15 personer kan hyra instruktör för två timmar med klättringstid och utrustning inkluderat i priset. 

Svårighetsgrader

Klätterväggen kommer från Top30 och turerna är gjorda av Åsmund Bjørnstad, Chris Fossli och Anders Wollan. Väggen ger de flesta en utmaning, oavsett om det är första gången man provar på eller om man är en van klättrare. Vill du klättra utomhus ligger Andersnatten ca tre minuters bilfärd från hotellet. Här kan du bland annat prova på klassikern "Den hvite stripa".

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK