Gå till huvudsida

Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Norefjell

Spa och wellness

Öppettider

Spareception och behandlingar

Måndag - fredag: 12.00 - 20.00
Lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 16.00

Spabar

Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

E-post: spareception.norefjell@choice.no
Telefon: +47 32 14 82 80 / +47 32 14 82 00 

Ensam, med kollegor, vänner, familj, kärleken eller andra nära och kära – i vårt Velvære SPA väntar ett favoritställe för alla.

Dela upplevelserna

Dela dina upplevelser med familjen, vänner eller kollegor. Vi har flera paket som två till fem personer kan ha glädje av samtidigt, ett unikt sätt att få härliga minnen att dela med varandra. Är dina barn nyfikna på vad Spa och Wellness innebär så kan vi hjälpa till att introducera dem till denna fantastiska värld. Vi har tagit fram några behandlingar speciellt för barn med målet att ge dem positiva minnen som lever kvar länge. 

Spakonferens

Vill du som ledare ge dina anställda något speciellt att minnas efter konferensen kan vi skräddarsy spaaktiviteter i form av behandlingar och avslappning för större grupper. Vi anpassar oss till era behov och tidsscheman. 

Presentkort på Spa

Ge bort ett presentkort till någon som förtjänar det! Du väljer själv layout och belopp och kortet kan användas överallt på resortet. Gå in på Spagåva för att beställa. Kontakta oss om du har några frågor. 

Informationsblad

2.11.152.818 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK