Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Vinter och vår

Kontakt och information

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Norefjell är ett av Norges eldoradon för vinteraktiviteter på högfjället, bara 1,5 timme från Oslo. Här finns många aktiviteter för stora som små, på skidor eller till fots. 

Ditt val

Det bästa med att besöka Norefjell på vintern är att du själv kan bestämma precis vad du vill göra. Kanske blir det en sväng i slalombackarna eller en tur på längdskidor. Såväl sommar som vinter är fjällenkring hotellet  också fantastiska att uppleva till fots. Du kan också välja att tillbringa tiden inomhus eller utomhus i en varm jacuzzi.  

Norefjell Skisenter

Du kan spänna på dig skidorna direkt utanför dörren och bege dig ut i spår och backar. Norefejll Skisenter har totalt 26 nerfarter med varierande svårighetsgrader och 13 liftar. I terrängparken finns hopp och rails för såväl nybörjare som proffs. I vår skiduthyrning kan du hyra både skidor, snowboard och snöskor samt köpa liftkort. 

Längdskidor och vandringsturer 

På Norefjell finns ett stort nät med längdspår där varje spår är färgkodat med en egen färg på kartan. Totalt finns här sammanlagt över 200 kilometer spår. En av våra favoritrundor är den till Høgevarde där du hela tiden befinner dig på högfjället med en läcker utsikt. På Høgevarde har Norges Turistförening en stuga som är öppen de flesta helgerna och röda dagar i norska kalendern. Fråga oss gärna om du vill ha fler tips för din fjälltur!

Skridskobana och kälkbacke

Hotellet har en egen skridskobana och kälkbacke. Du kan hyra både skridskor, skidor, snöskor och kälkar hos oss. Barnbacken och skridskobanan ligger direkt utanför hotellets entré och föräldrar har uppsikt över barnen från verandan eller pizzerian om de inte själva vill ge sig ut på blankisen. 

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK