Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Norefjell

Om hotellet

Det här är en spännande resort belägen i ett naturskönt fjällområde endast en timma från Oslo och Gardemoen. Hela trakten är som gjord för rekreation. Hotellet har en spännande arkitektur som bygger på detaljer från Norefjells natur och djurliv. 

Anläggningen erbjuder ski in - ski out, en 16 meter hög klättervägg inomhus, skridskobana, spa, pool och restaurang. På sommaren kan du simma i vår damm och spela volleyboll på stranden.

Hotellet har en konferensavdelning med elva mötesrum och kan ta emot 300 konferensgäster. 

I vår Restaurang Bøeseter hittar du hotellets bästa utsikt. Våra engagerade kockar jobbar för att hitta den perfekta kulinariska och sunda måltiden, oftast med lokal producerade råvaror. Maten ska smaka ypperlig och ge dig ork och energi. 

Vår lobbybar är den perfekta mötesplatsen för en drink före middagen. Här kan du sitta på terrassen och njuta av eftermiddagssolen men en god kopp kaffe eller en kall öl. 

Även spaavdelningen har en egen spameny som servera friska och sunda smårätter. 

På Quality Resort & Spa Norefjell får du det bästa av det mesta. Vackra och spännande naturupplevelser, gott om olika friluftsaktiviteter, god mat och dryck och skön avkoppling i vårat spa. Sundhet och hälsa genomsyrar hela din vistelse hos oss. 

1.920.149.256 23