Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Norefjell

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Nettbuss till hållplats Noresund (10 min med taxi från hotellet) eller direkt till hållplats Norefjell (gäller endast helger under vintersäsongen). 

Taxi från Noresund

Vi rekommenderar Krødsherad Taxi, telefon +47 93 45 52 52
eller Taxi Noresund, telefon
+47 90 10 18 51 (fast pris 400 NOK) 

Med bil

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Om Quality Spa & Resort Norefjell

Antal hotellrum 

244 st (121 dubbelrum och 123 sviter) 

Antal lägenheter i omgivningen

161 st

Antal bäddar

1900 st

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen, 12 mil,
ca 2 timmar med bil. 

Avstånd Oslo

11 mil, ca 1, 5 timme med bil. 

Om Quality Resort

Quality Resort

Quality Spa & Resort Norefjell är ett spännande skid- och spahotell i vacker fjällnatur cirka 1,5 timmes bilresa från Oslo och Gardermoen. Här finns alla möjligheter för rekreation och ett stort spa att njuta av i en unik omgivning. Upplev den varierande naturen i en miljö som sätter hälsa och välbefinnande i fokus. 

Konferens

Vår konferensavdelning består av 14 mötesrum där den största lokalen rymmer upp till 400 personer. Ett möte hos oss är inte bara ett möte utan även en upplevelse. Här finns allt som behövs för en bra konferens – från riktigt bra mötesrum till mat och sociala aktiviteter. Med vårt läge uppe på Norefjell och vårt eget aktivitetsutbud är det bara fantasin som sätter gränser för hur ni tillbringar tiden tillsammans hos oss. 

Spa och wellness

Vår spaavdelning gör gott för både kropp och själ. Vi har många olika behandlingar inspirerade av ren nordisk natur. Du kan också besöka våra spafaciliteter med isduschar, fotbad, olika bastur och jacuzzier. Här finns också ett utomhusspa med varma utomhus-jacuzzier där du kan njuta av något gott i glaset och utsikten över fjällen. 

Aktiviteter för alla

I Norefjell finns en rad aktiviteter att välja mellan under alla årstider. Hotellet ligger i skidbackarna så du kan spänna på skidorna direkt när du kommer utanför dörren och åka tillbaks ända till hotellet när du är klar i backarna för dagen. Väl tillbaka är det bara att slå sig ner för en värmande kopp choklad eller en god middag. Vi har en 16 meter hög klättervägg inomhus direkt innanför huvudingången (törs du klättra ända upp?), skridskobana på vintern, spaavdelning, simbassäng och gym samt ett eget aktivitetsrum för barnen. Under skollov gör vi även om vår konferensvåning till rolig barnzon. 

Restaurang Bøeseter

I vår Restaurang Bøeseter finns hotellets bästa utsikt. Vårt kök använder hälsosamma och fräscha råvaror som både ger en kulinarisk upplevelse och energi till nästa dag. Avsluta dagen högst upp i hotellet omgiven av stora fönster och naturligt ljus som ger atmosfär åt måltiderna. 

Bar

Lobbybaren är den perfekta samlingsplatsen innan middagen eller när du vill njuta av eftermiddagssolen på terrassen utanför med en kaffe eller en iskall öl i handen. Spaavdelningen har en egen matmeny där hälsosamt och enkelt är ledorden. Under vintersäsongen har vi afterski på helgerna i vår Bar52. 

Natur och djurliv

Hotellets visuella identitet har hämtat detaljer från Norefjells natur och djurliv, motiv som går igen och finns överallt på hotellet. Här lämnas inget åt slumpen och tittar du noga kan du se att ett återkommande mönster från Mariusgenseren, kanske mer känt för oss svenskar som mönstret på de klassiska norska "lusekoftorna". 

Prisbelönt hotell

Hotellet har fått flera utmärkelser. Bland annat korades man både 2010 och 2011 till "Norway's leading spa & resort" av World Travel Awards och vann priset "Merket for god design" 2010. 

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK