Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Son

Familj

Kontakta oss

Kontakta oss vid frågor samt för mer information på telefon
+47-64 98 48 00 eller via 
son.booking@choice.no

Vill du komma till en plats där du kan njuta av kvalitetstid med din familj och dina nära och kära? Välkommen till Son Spa & Resort.

Ta en paus från vardagen

Många känner igen sig i känslan av att dagarna flyter ihop. Skola och jobb varvas med hetsen att hinna till både det ena och det andra och att egentligen aldrig ha tid att bara sätta sig ner och koppla av på riktigt. När livet känns så är det få saker som är så välgörande som att packa väskan och checka in hos oss en helg. Här känner du dig som hemma - utan alla krav.

Hela familjen

Att tillbringa tid tillsammans med familj och vänner är att skapa minnen och stärka banden och relationen. Hos oss kan ni njuta av vackra omgivningar, sköna avkopplande stunder i vårt spa, god mat, läskande drycker och en rad aktiviteter både inomhus och utomhus. Vad sägs om båtturer, fiskeutflykter, spa, massage eller kajakpaddling? Eller kanske ni bara är sugna på att njuta av den friska havsluften tillsammans och av att känna solen på näsan i utomhusjacuzzin eller på verandan? Mer kravlöst kan det inte bli. 

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK