Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Strömstad

Konferens

Kapacitet

Nedan ser du maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria och Primula

30 personer

Hypericum och Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus och Ostrea

15 personer

Boka konferens

E-post: conference.stromstad@choice.se
Telefon: +46 526 30 340

Quality Spa & Resort Strömstad vet att en konferens kräver mer än god planering. Välj bland våra moderna lokaler med kapacitet för upp till 500 personer. 

Många möjligheter

En konferens på Quality Spa & Resort Strömstad öppnar för många möjligheter. Med kapacitet för 500 deltagare i vår största konferenslokal och ett stort antal mötesrum finner vi lösningar för alla typer av arrangemang. Strömstad och Bohuslän erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser som ger ny inspiration och ett välbehövligt avbrott från en krävande konferens.

Inte bara ett möte

Hos oss kan du slappna av i vår spaavdelning, som breder ut sig på hela 2000 kvadratmeter. Varför inte boka spabehandlingar för hela gruppen? Ett skönt avbrott kan också bestå av ett gruppträningspass för konferensdeltagarnha. Ni får nytt syre och blir piggare och mer kreativa. Vi erbjuder både lugna och mer utmanande träningsformer. Kontakta oss för pris och skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag.

Aktiviteter och events

Vi anpassar och skräddarsyr aktiviteter och konferensens utformning efter gruppens önskemål och förutsättning. Vårt mål är att kunna erbjuda allt från roliga och utmanande aktiviteter, till avkopplande och lugna stunder i vårt spa. Oavsett vad ni är ute efter strävar vi alltid efter att genomföra aktiviteterna med hög kvalitet och utmärkt service. Quality Spa & Resort Strömstad ligger vid havet, och 50 meter från golfbanan. Med närheten till både hav, aktiviteter och naturreservat är möjligheterna till nya upplevelser i princip oändliga. Vi kan arrangera 5-kamp, fisketur, hummerfiske, cykeltur, kajakpaddling, zumba, mat- och vinkvällar, musik och underhållning. Möjligheterna är många för att göra konferensen till en spännande och oförglömlig upplevelse. Varmt välkommen att ha din konferens hos oss!

Informationsblad

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK