Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Strömstad

Konferens

Kapacitet

Under ser du maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria och Primula

30 personer

Hypericum och Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus och Ostrea

15 personer

Boka konferens

Försäljningschef

Tirill Saegrov
E-post: tirill.saegrov@choice.se
Telefon: +46 076-100 20 01

Marknadschef

Wenche Sende
E-post: wenche.sende@choice.se 
Telefon: +47 413 77 948 

Quality Spa & Resort Strömstad vet att en konferens kräver mer än god planering.

Vi har lång erfarenhet och god kompetens på att genomföra lyckade konferenser. Vi löser problemen före de uppstår så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Många möjligheter

En konferens på Quality Spa & Resort Strömstad öppnar för många möjligheter. Med kapacitet på upptill 500 deltagare i vår största konferenslokal och ett stort antal mötesrum finner vi lösningar för de allra flesta arrangemangen. Strömstad och Bohuslän kan i tillägg erbjuda en rad aktiviteter som ger ny inspiration och ett avbrott från en krävande konferens.

Inte bara ett möte

Hos oss kan du slappna av i vår spaavdelning på 2 000 kvadratmeter eller varför inte boka spabehandlingar för hela gruppen? Ett skönt avbrott kan också bestå av ett gruppträningspass. Du får nytt syre till hjärnan och blir piggare och mer kreativ. Vi erbjuder både lugna och mer utmanande träningsformer. Ta kontakt med oss för pris och skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag.

Aktiviteter och events

Vi anpassar och skräddarsyr din konferens efter gruppens önskemål och förutsättning. Vårt mål är att kunna erbjuda allt från roliga och utmanande aktiviteter, till avkopplande och lugna stunder i vårt spa. Oavsett vad du önskar kommer vi att genomföra aktiviteterna med hög kvalitet och god service i fokus. Hotellet ligger i omedelbar närhet till både golfbana, naturreservat och hav - möjligheterna är oändliga. Vi kan arrangera 5-kamp, fisketur, hummerfiske, cykeltur, kajakpaddling, zumba, mat- och vinkvällar, musik och underhållning. Möjligheterna är många för att göra konferensen till en spännande och oförglömlig upplevelse.

Informationsblad

1.920.149.256 26