Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Strömstad

Spa

Öppettider

Spa - Bad & Relax

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Barntider i badet

Alla dagar: 09.00 - 11.00

Barntider i badet under lov

Kontakta oss för information om öppettider.

Spa - behandlingar

Måndag - Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag - Lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 17.00

Gym 

Alla dagar: 07.00 - 21.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Pris för Dagspa (för externa gäster)

Dagspa med träning: 195 SEK
Dagspa med träning & lunch: 295 SEK
Dagspa med träning & middag: 450 SEK

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 0526-303 42 
eller via
spa.stromstad@choice.se.  

Vi önskar dig välkommen in till Decléor Aroma Spa på Quality Spa & Resort Strömstad. Här saknas verkligen ingenting - kom och njut!

Decléor Aroma Spa

Som Flagship Spa för Decléor har vi Nordeuropas största utbud inom Decléorbehandlingar. Decléor är ledande inom aromaterapi och står för optimala resultat och totalt välbefinnande. Behandlingarna är som semester för både kropp och själ. Du sveps in i underbara dofter och din hud vårdas med naturens finaste ingredienser. Vi har specialiserat oss på att ge dig fullständig avkoppling och är angelägna om att både miljön och behandlingarna ska vara rogivande och avslappnande.

Två tusen kvadratmeter

Vårt spa breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Här saknas inget. Den enda utmaningen är att välja vad du vill göra först. Här finns saltvattensbassäng, utomhus jacuzzi, sauna och snötunna för att fresta dig med ett urval. Så lämna vardagen för en stund och ta hand om dig själv - det är du värd, och det förtjänar du.

Dagspa

Som hotellgäst på Quality Spa & Resort Strömstad ingår alltid entré till bad, gym och träning. Men du är varmt välkommen hit även om du inte bor över på hotellet. Kom och njut av en skön dag hos oss på Decléor Aroma Spa. Tillbringa dagen i vår bad- och relaxavdelning och bli skönt avslappnad. Du har också fri tillgång till gym och gruppträning. Lägg till en lunch eller middag och du har en underbar heldagsupplevelse. Se priser i spalten till vänster. Bokar du en behandling hos oss ingår alltid entré till spaområdet. 

Kom till vårt spa med barn

För att din vistelse ska bli så bra som möjligt, vill vi göra dig uppmärksam på barn är välkomna i spa-avdelningen under våra barntider. Barn under 14 år har möjlighet att bada mellan kl. 09.00 - 11.00, i sällskap av vuxen. Under sommarsäsongen har vi utökade öppettider för barn, då mellan kl. 09.00 - 18.00. Blöjbarn måste alltid ha på badblöja när de badar hos oss.

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK