Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Strömstad

Aktiviteter

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på 0526-303 00 eller via booking.stromstad@choice.se

Omgivningarna kring Quality Spa & Resort Strömstad är fyllda med aktiviteter för alla smaker.

Golf

Mellan hotellet och kajkanten är det tio meter. Till golfbanans första tee är det lite längre - ca 45 meter. Golfbanan ligger som ett svepande grönt täcke vid sidan av hotellet. Det här är en plats som gjord för att koppla av och må gott på. På grund av golfströmmen är det en ovanligt lång säsong här, och med det fantastiska naturlandskapet har du alla möjligheter att kombinera golf med upplevelser. 

Shopping

Strömstad är en av de största handelsstäderna för både svenska och norska invånare. Här finns många trevliga gator med butiker och restauranger och en shoppingtur i Strömstad är absolut att rekommendera. Du kommer att finna små, unika butiker sida vid sida med konstgallerier och större affärer. När du behöver vila benen finns det ett flertal caféer att välja bland. 

Centrala Strömstad

På Strömstad museum kan du se utställningar och lära dig mer om trakten förr och nu. Bukten, stadens äldsta kvarter, ger en bild av hur St5römstad såg ut under 1800-talet, med dess trähus och kullerstensgator. Rör du dig upp till Korpeberget har du utsikt över Strömstads skärgård. För nutida konstutställningar rekommenderar vi galleriet Lokstallet.

Kosteröarna i Strömstads skärgård

Koster har allt du kan önska dig för en lyckad skärgårdsupplevelse. Färjan till Koster från Norra Hamnen i Strömstad går flera gånger dagligen under hela året. Ute på Koster kommer du kunna uppleva mysiga fiskelägen, strövande betesdjur, hänförande vyer och slående vacker natur. 

naturum® Kosterhavet

Här kan du uppleva en utställning med fotografier, interaktiva aktiviteter och mikroskop där du kan titta på dina egna strandfynd. Det finns också ett klappakvarium där du kan få se, och känna på, några av Kosterhavets invånare. Här finns även audioguider som vägleder dig runt i utställningen. Naturum® Kosterhavet är porten till Sveriges första marina nationalpark, invigd år 2009.

1.913.149.030 23