Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Spa & Resort Strömstad

Spa och välbefinnande

Öppettider

Spa - Bad & Relax

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Barntider i badet

Alla dagar: 09.00 - 11.00

Barntider i badet under lov

Alla dagar: 09.00 - 18.00

Spa - behandlingar

Måndag - onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag - lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 17.00

Träningscenter

Alla dagar: 07.00 - 21.00 

Öppettiderna för våra faciliteter kan variera under lov och speciella helger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor. 
E-post: spa.stromstad@choice.se.
Telefon: +46 (0) 526 303 42 

Vårt 2000 kvadratmeter stora Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan och erbjuder en rad avslappnande och uppfriskande aktiviteter.

Vad som finns var

På vårt första våningsplan kan du träna - här finner du både gym och fitnessal. Solarium, omklädningsrum med finsk bastu, poolområde med saltvattensbassäng och jacuzzi. På våning två är det ett stort bastuområde med finsk sauna, ångbastu, tecaldarium, kneippbad, snötunna, fotbad, och mezzanin med avslappningsområde och utsikt över poolområdet. Här finns också vår utomhusjacuzzi där du kan njuta av utsikten över hamnen. På plan två finns också vår behandlingsavdelning med omklädningsrum för dig som bokat behandlingar.

Receptioner och Spa-shop

Vid sidan av hotellreceptionen på första våningsplanet finner du vår Spa-shop. Här finns ett utbud av badkläder och skönhetsprodukter för ansikte, kropp och hår, samt åtkomst till både träning och bad. Vid spareceptionen på plan två önskas spagästerna välkomna, och här finns också vår stora spabutik på 100 kvadratmeter. Här finner du kvalitetsprodukter för hud och hår, kosttillskott, makeup och badkläder.

SPA-suite

Är ni två personer som vill dela en härlig Spa-upplevelse? Boka då vår Spa-suite tillsammans med någon du tycker om! Här är ni helt för er själva och har möjlighet till bad, dusch och egen bastu för två. Dessutom kan ni göra behandlingar på varandra som body scrub, massage och energigivande inpackning med produkter som finns i rummet. Vi dukar också fram frukt och juice till er. Slappna gärna av i relaxsängen efteråt. Ta kontakt med oss för bokning.

Sauna

Vi har sju olika sauna med luftfuktighet som varierar från 10 % till 100 %, och temperaturer som går från 43 grader till 90 grader. Vi har totalt tre finska saunas - bastu med låg luftfuktighet och hög temperatur. En för endast damer, en för män och en gemensam. Ångbastu finns det två av, en vanlig och ett tecaldarium som håller samma temperatur som den vanliga ångbastun, men med mindre ånga och lägre fuktighet. Vår softsauna är som en finsk sauna, men med lägre temperatur för de som tycker att 90 grader är lite i det varmaste laget.

Bad & Relax

Vi har sju olika bad fördelat över våra två våningsplan. Vi har en stor saltvattensbassäng med olika massagefunktioner, "kobra" och liggbänkar. Saltvattensbassängen håller 28 grader - här kan du ligga och flyta! Vidare har vi ett Kneippbad, ett bad med runda stenar i botten där man går med höga knän från kallt till varmt vatten. Vi har tre Jacuzzi – en på plan ett, en i VIP-spa och en utomhus. I VIP-spa finner du också vår hottub med liggbänkar. I tillägg finns det fyra fotbad, snötunna eventduschar och relaxbäddar på plan två.

 

1.920.149.256 25