Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Spa & Resort Strömstad

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Strömstad C. Därifrån är det 10 minuter med taxi eller buss till hotellet.

Buss

Lokalbuss från Strömstad station mot Nötholmen. Gå av på hållplatsen Strömstad Spa. 
(Gäller ej vintertid).

Båt

Färja från Sandefjord - Strömstad med Color Line. 

Från Göteborg Landvetter flygplats

Flygbuss till Nils Ericsson-terminalen. Buss eller tåg vidare mot Strömstad station. 

Från Trollhättan-Vänersborgs flygplats

Flygtaxi från flygplatsen direkt till hotellet eller till Trollhättan Resecentrum. Buss eller tåg vidare mot Strömstad station. 

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flytoget till Oslo S. Buss eller tåg vidare mot Strömstad station. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Väst, telefon 0526-459 000. 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Spa & Resort Strömstad

Antal hotellrum

232 rum - 580 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - kapcacitet för upp till 500 personer

Avstånd flygplatser

Göteborg Landvetter: 19 mil. 
Trollhättan-Vänersborgs
flygplats: 12 mil. 
Oslo flygplars, Gardermoen: 18 mil. 

Avstånd kollektivtrafik 

Busshållplats Strömstad Spa: 50 meter.
Strömstad station: 4 km. 

Om Quality Resort

Quality Spa & Resort Strömstad har allt vad svensk skärgårdsidyll kan erbjuda - och mer därtill.

Både stad och natur

Med naturnära läge precis utanför Strömstad centrum ligger denna designpärla till hotell, omgiven av solvarma klippor och blomstrande ljung. Med sin djärva och utmanande arkitektur är Quality Spa & Resort Strömstad hotellet för dig som söker något utöver det vanliga. Här finns allt för dig, oavsett om du är ute efter en avkopplande vistelse mes spa, en familjehelg eller en riktigt bra konferensanläggning. 

Decléor Aroma Spa

Vår spaavdelning Decléor Aroma Spa skapades för att uppfylla två syften: Först och främst ville vi vara en spaanläggning olik alla andra, och dels ville vi erbjuda avkopplande upplevelser, där det fanns något för alla. Vi tror att vi har fått till båda delarna i vårt spa, som nu breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta, fördelat på två våningsplan. Den största utmaningen du kommer att möta här, är att bestämma dig för vad du ska göra först.

Konferens

Ställer du höga krav på en konferensanläggning? Det gör vi också. Det börjar med det grundläggande, fina rum och goda mat. För oss på Quality Spa & Resort Strömstad är en spaupplevelse också en naturlig del av en konferens.Dessutom erbjuder vi vackra omgivningar och en mängd olika aktiviteter som ni kan roa er och koppla av med.  Hos oss har kan ni få hjälp med allt från små möten till stora konferenser. Vi skräddarsyr helheltslösningar som passar dig och ditt företag. Läs mer om konferens hos oss >>

Restaurang

Idén bakom vår restaurang ABC är lika enkel som den är originell. Med utgångspunkt i det lokala och närproducerade – kortresta råvaror – skapar vi spännande mat inspirerad av länder och platser i fjärran – Asien och Kalifornien. Vi kombinerar och leker med ett stort antal smaker och ingredienser. I vår restaurang ska ni kunna njuta av allt från lunch till romantiska middagar och julbord.  

Aktiv avkoppling

Hos oss bor du mitt i den svenska västkustens vackra natur. Ta med tjejgänget, vännerna eller din mamma på en härlig weekend med spabehandlingar, en runda på golfbanan och oförglömliga matupplevelser. Hotellets läge i utkanten av charmiga Strömstad gör det enkelt att kombinera shopping med naturupplevelser, friluftsliv, hav och skog. Varmt välkommen till en avkopplande vistelse på Quality Spa & Resort Strömstad!

Informationsblad

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK