Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg,

baserat på 139 gästomdömen.

3,5

61% gäster rekommenderade detta hotell.
4
Läge
3,5
Rum
3,5
Service
3
Standard
4
Renlighet

5

Supernajs!

den 28 mars 2014, Uppsala, Sweden, Erna B

Kanontrevligt hotell med supergod mat, fina rum, perfekt gym och spa. Frukostbuffén med ekologiska alternativ var fantastisk. Middagen på kvällen kanon. Personalen tillmötesgående. Utsikten rogivande.

Kanontrevligt hotell med supergod mat, fina rum, perfekt gym och spa. Frukostbuffén med ekologiska alternativ var fantastisk. Middagen på kvällen kanon. Personalen tillmötesgående. Utsikten rogivande.
Läs mer Stäng

4

Restaurangen

den 19 februari 2014, Göteborg, Patrik K

Höj mysfaktor i restaurangen och det behövs lite mer rutinerad personal i restaurangen. Rummet var rent men ganska tråkig utsikt. Spa avd var trevligt men lugnet saknades då det var väldigt mycket ...

Höj mysfaktor i restaurangen och det behövs lite mer rutinerad personal i restaurangen. Rummet var rent men ganska tråkig utsikt. Spa avd var trevligt men lugnet saknades då det var väldigt mycket barn där.
Läs mer Stäng

5

Utmärkt

den 7 februari 2014, Vasteras, Sweden, Helena D

Hotellets spa är en upplevelse och det finns många olika behandlingar man kan ta..Både kött,fisk och skaldjur är riktigt bra klass på.Samt att dem har underbara viner som passar utmärkt till. Ta ...

Hotellets spa är en upplevelse och det finns många olika behandlingar man kan ta..Både kött,fisk och skaldjur är riktigt bra klass på.Samt att dem har underbara viner som passar utmärkt till. Ta gärna en promenad i det vackra området vid vattnet!
Läs mer Stäng

2

inget hotel for affärsfolk

den 10 december 2013, Göteborg, Sverige, svandal

Har bott på hotellet fyra gånger och ett stort minus är att de inte har strykjärn på rummet. De har strykjärn i korridoren ute i en skrubb. Strykjärnet var smutsigt och fläckade ner min skjorta så ...

Har bott på hotellet fyra gånger och ett stort minus är att de inte har strykjärn på rummet. De har strykjärn i korridoren ute i en skrubb. Strykjärnet var smutsigt och fläckade ner min skjorta så att jag fick gå på möte i en tröja. Jag har bott på 100tals hotel, i USA har ALLA hotel strykjärn på rummet! Det kallas service. Hotellet är annars trevligt och för en familj/semester är det utmärkt men ska du på affärsresa rekommenderar jag att boka ett annat hotel!
Läs mer Stäng

5

Riktigt trevligt.

den 11 augusti 2013, , Pantzarr

Plus: Snabb incheckning o trevlig personal i desken. Gratis o nära parkering. Nära golfbanan om man gillar det! Superierrummet höll bra klass. Väldigt fräscht hotell. Fin fin frukost. Bra ...

Plus: Snabb incheckning o trevlig personal i desken. Gratis o nära parkering. Nära golfbanan om man gillar det! Superierrummet höll bra klass. Väldigt fräscht hotell. Fin fin frukost. Bra läge lite utanför Strömstads kärna, 10min gångpromenad in. Toppklassigt spa! Helt underbart! Tog en behandling, massage, mycket kunnig personal. Minus: Varmt som ... på rummet under natten, trots att vädret ej var det varmaste. Grillbuff'en på kvällen var sådär o kändes lite halvdålig allinclusive i Turkiet. På det hela taget, ett mycket trevligt spa!
Läs mer Stäng

1.913.149.030 23