Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Konferens

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Vrådalsalen 1- 4

600 personer

Vrådalsalen 1, 2, 3, och 4

96 personer/rum

Vrådalsalen 1 + 2 och 3 + 4

220 personer/rum

Kviteseidsalen

60 personer

Grupperom 1 - 12, 17 - 19

10 personer/rum

Grupperom 13 - 16

12 personer/rum

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47 35 06 90 00 eller via straand@choice.no.

Quality Straand Hotel & Resort har en konferensavdelning med plats för upp till 400 deltagare. Här kan du anordna allt från små möten till mässor och event.

Flexibla lokaler

Vår största lokal Vrådalssalen är 660 kvadratmeter och har en maxkapacitet på 400 gäster. Rummet kan delas upp i flera mindre rum och anpassas efter sällskapets storlek. Det finns även mindre mötesrum och grupprum. 

En smidig konferens

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du kan koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Riggning och förberedelser

Förutom toppmodern utrustning för ljus, ljud, bild och luft har vi även tänkt på att ha enkel tillgång till lokalerna för riggning och förberedelser. Med en port på 4,5 meters höjd kan man utan problem köra rakt in i lokalen och rigga upp och ner enkelt och effektivt. 

Pausområde

Utanför konferens- och mötesrummen finns vår energidepå. Här serverar vi kaffe, fika och enklare rätter i pauserna.

Aktiviteter och underhållning

För många av våra konferensgäster är det sociala en viktig del av vistelsen, och vi vill gärna bidra till att det blir så bra som möjligt. Det kan vara så enkelt som en varm glögg och bra stämning i vårt mysiga magasin, eller ett helkvällsupplägg med både mat, aktiviteter och underhållning. Vi kan exempelvis arrangera vin- eller ölprovning, pubquiz eller en båttur med M/S Fram. Kontakta oss gärna så planerar vi tillsammans!

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK