Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Restaurang och bar

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.30 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 10.00 

Lunch 

Alla dagar: 13.00 - 15.00
(endast förhandbokningar)  

Smårättersmeny

Alla dagar: 12.00 - 18.30

Middag

Alla dagar: 19.00 - 21.00

Bar

Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning
på +47 35 06 90 00 eller via straand@choice.no.

På Quality Straand Hotel & Resort lagar vi god mat av lokala råvaror och varierar menyn efter säsong. 

Huvudrestaurangen

Vår huvudrestaurang är ljus och har plats för ca 350 gäster. Här serveras frukost, lunch och middag. Till frukost finns ett stort urval av brödsorter, pålägg, ägg och bacon, frukt, juice och kaffe. Lunchen serveras antingen som tvårättersmeny eller som buffé och middagen som trerättersmeny eller som stor buffé.

Smårätter och dagens middag

Hos oss behöver du aldrig gå och lägga dig hungrig. Varje dag serverar vi smårätter och en dagens middag. Det går även bra att boka bord utanför restaurangens öppettider, om det görs i god tid innan.

Uteserveringar

Under sommarsäsongen tänder vi grillen och öppnar baren på vår stora solterrass. Här avnjuter ni en måltid med utsikt över insjön Nisser och fjällen runt omkring. På Straand Sommerland finns även ett café med enklare rätter, glass och förfriskningar.

Barer

Bredvid receptionen ligger pianobaren, som är hotellets naturliga mötesplats. Förutom kylda drycker finns här även en kaffemeny. Här kan du sjunka ner i en soffa, titta på utsikten över terrassen, sjön och fjällen, och bara vara en stund. På nedervåningen ligger Dansebaren, där det finns plats för 300 personer. Vi bjuder på levande musik i en utav barerna sex dagar i veckan.

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK