Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Familj

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information på +47 35 06 90 00 
eller via straand@choice.no.

På Quality Straand Hotel & Resort finns det något att göra för hela familjen. 

Barnens Hotell

På sommaren och under skolloven är Quality Straand Hotel & Resort Barnens Hotell. Hela sommaren har vi egen incheckning för barnen i receptionen, där de får en liten present vid ankomst. Vi har lekrum, pool, barnbuffé i restaurangen, och ett stort lekområde utomhus. Förutom det finns bordtennis och biljard och ett spelrum med Nintendo Wii. Leksaker och brädspel finns för utlåning i receptionen.

Straand Sommerland

Vårt eget sommarland ligger vid strandkanten rakt nedanför hotellet. Här finns en fin sandstrand, lekplats, uteservering på sommaren, hopptorn, beachvolleybanor och en stor gräsplan där busiga barn kan springa av sig. Här finns också uthyrning av roddbåtar, kanoter och trampbåtar för dom som vill ta sig en liten tur på sjön Nisser. 

För hela familjen

Vrådal erbjuder aktiviteter för hela familjen, och det finns många utflykter att göra. Båten M/S Fram går hela sommaren, och Telemark är perfekt för en cykeltur. På sommaren förvandlas skidhissen i Vrådal Panorama till gondolbana som tar dig upp till toppen av backen. Här uppe börjar en fin promenadstig till Hægefjell - en fin dagstur. Här finns det också en 4 km lång naturstig med tipsfrågor som passar alla. Det finns också bra fiskevatten i närområdet.

Aktiviteter året om

I Vrådal finns det saker att hitta på både under sommarsäsongen- och vintersäsongen, oavsett om du vill vara inomhus eller utomhus, hålla dig på marken eller gå till fjälls. Välkommen till oss!

 

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK