Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Mat och dryck

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.30 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 10.00 

Lunch 

Alla dagar: 13.00 - 15.00
(endast förhandbokningar)  

Smårättersmeny

Alla dagar: 12.00 - 18.30

Middag

Alla dagar: 19.00 - 21.00

Bar

Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning
på +47 35 06 90 00 eller via straand@choice.no.

Vi vet att maten ofta är höjdpunkten under en vistelse. Det är alltid härligt att sätta sig vid ett dukat bord för att njuta av en god måltid, oavsett om du gör det som konferensgäst eller som privatperson på semester.

God mat efter säsong

Vårt kök är känt för sin goda mat och våra kockar gör sitt yttersta för att du ska få en välsmakande upplevelse året om i vår restaurang. Om sommaren grillas det både fisk och kött ute på vår terrass.

Julbord

Vårt julbord är känt långt ut i Telemarks djupa skogar. Det sägs att "de som inte har upplevt julbordet på Straand, de har inte varit på julbord!"

Gourmetlördag

På utvalda lördagkvällar kan du uppleva det bästa från vårt kök. Vi erbjuder en 3- och 5-rättersmeny som varieras efter säsong och tillgång på råvaror. Vi lagar mat av lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt och middagen serveras i stilfulla lokaler. Gourmetlördagarna anordnas vanligvis under vintern och våren, samt utvalda lördagar under hösten. Kontakta oss gärna for mer detaljer och bordsbokning.

2.180.162.605 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK