Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Vinter

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information på +47 35 06 90 00 
eller via straand@choice.no.

Oavsett om du är här för att ha en aktiv vintersemester, för att koppla av efter en lång arbetsvecka, för att lära barnen åka skidor eller för att umgås med kollegor, har Vrådal något att erbjuda.

Vrådal Panorama Skisenter

Passa på att besöka en av Telemarks bästa skidanläggningar! Centret ligger på andra sidan sjön Nisser, fem kilometer från hotellet. Här finns backar i alla svårighetsgrader, ett eget område för barn och en snöpark för både nybörjare och de mer avancerade åkarna.

Längdåkning

I Vrådal hittar du längdspår både i skogsterräng och på fjället. På skidcentret finns ett 4-kilometersspår och en längre runda som är perfekt som dagstur. 

Silversmide och Nisseloftet

På Sølvsmedtunet tillverkas silversmycken med lokal inspiration och i butiken hittar du ett stort urval av egenproducerade smycken, souvenirer och konst. På andra våningen ligger Nisseloftet - här är det jul året runt.

Aktiviteter till konferensen

Vi hjälper er gärna att sätta ihop ett passande aktivitetsprogram till konferensen, så ni får ut så mycket som möjligt av Vrådal när ni är här. Kontakta oss så berättar vi mer.

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK