Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel & Resort

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Haukeliekspressen från Oslo/Haugesund/Bergen till Seljord, byt där till lokalbuss till Vrådal.

Tåg

Tåg till Bø i Telemark, byt där till buss till Seljord och ta därifrån buss till Vrådal.

Taxi

Vi rekommenderar Vrådal Taxi,
telefon +47 977 00 152.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Straand
Hotel & Resort

Antal rum

125 st

Antal konferenslokaler

5 st - plats för upp till 600 personer
14 grupprum - plats för upp till 20 personer

Om Quality Resort

Quality Resort

Välkommen till Vrådal och Quality Straand Hotel & Resort! Hotellet ligger i hjärtat av Telemark och bjuder på upplevelser för både stora och små.

Läge

Quality Straand Hotel & Resort ligger i Vrådal, en turistort värd ett besök året runt. Med sitt läge i västra Telemark ligger Vrådal centralt vare sig du kommer från Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold och Grenland.

Hotell med lång historia

Hotellets historia går tillbaka ända till 1864, då Kari och Olav Straand etablerade busstation med pensionat på platsen. Snart spred sig ryktet om familjen Straands generositet och än i dag, nästan 150 år senare driver familjen Straand anläggningen. I hotellets hjärta finns det gamla vardagsrummet bevarat med sina antikviteter, ursprungliga möbler och timrade väggar. 

Upplevelser

Hotellet har 125 rum och en rad faciliteter: två restauranger, två barer, wellnesscenter, pool, konferensavdelning, stor terrass och sällskapsutrymme med öppen spis. Nere vid vattnet ligger Straand Sommarland och här hittar du även den gamla timmerbåten M/S Fram. En kort biltur bort ligger Vrådal Panorama Skisenter.

Konferens

Vi har även kurs- och konferensverksamhet och erbjuder lokaler med plats för upp till 400 personer. Med det centrala läget, mitt i Telemark, är hotellet en naturlig mötesplats för grupper som kommer från öst och väst i Norge, eller för er som bara vill ta med kollegorna på en inspirerande vistelse i Telemarks vackra natur.

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK