Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Airport Hotel™ Arlanda – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast fem minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt och nära flygplatsen innan semestern.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda prioriterar mat, dryck och välmående högt. Här kan du läsa mer om hotellets restaurang, bar och gym.

Scandinavia

I Scandinavia serverar vi varje morgon vår näringsrika och sunda frukostbuffé, med ett urval av ekologiska produkter. Det är även här våra konferensgäster serveras sin förbeställda lunch eller middag.

Bistro

I vår à la carte restaurang vill vi att du ska känna dig som hemma. Här serverar vi både enkel och vällagad mat med fokus på säsongens råvaror. Här kan du avnjuta en trevlig middag i lugn och avslappnad miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål. Varmt välkommen att boka bord på telefon +46 8 595 111 00 eller q.arlanda@choice.se

Bar

På entréplan, i anslutning till receptionen ligger vår lobbybar. Efter middagen, konferensen, löpturen eller bara efter en lång dag, kan det vara skönt att slå sig ner med en god kopp kaffe, ett glas vin, ha informella möten eller varför inte utmana kollegorna i Fussball. Våra bartendrar överraskar också gärna med en spännande drink om du är på det humöret.

Håll utkik i vår kalender för arrangerade after works och andra spännande happenings.

Gym

Du som hotellgäst tränar kostnadsfritt i vårt gym. Gymmet är fullt utrustat med maskiner för både kondition och styrka såsom löpband, fria vikter och kombimaskiner. Koppla av efter ditt träningspass i vår bastu. Vill du hellre träna utomhus finns det fina löpspår i Sköndals Skogens naturreservat nära hotellet och vi har även cyklar att låna. Fråga receptionen så hjälper vi dig med tips och karta.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 03.40 - 10.00
Lördag - söndag: 03.40 - 10.30

Bistro

Måndag - Söndag: 17.00 - 22.00

Bar

Måndag - lördag: 17.00 - 00:00
Söndag och helgdagar: 17.00 - 22.30

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.470.234.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.