Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning
på 08-595 111 00 eller via q.arlanda@choice.se

 

Quality Airport Hotel Arlanda arrangerar allt från små möten till stora konferenser, kongresser och produktlanseringar. En mötesplats för människor på väg som vill jobba ostört och få mycket uträttat.

Konferens nära Arlanda flygplats

Hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Vi erbjuder även fri busstransfer till och från Arlanda flygplats.

Konferenslokaler

Quality Airport Hotel Arlanda erbjuder 24 konferenslokaler och mötesrum med kapacitet för 2-160 personer.

Mat och dryck

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om god lunch och middag. Läs mer om konferensmenyer här >>

Event

Vill ni samla hela idrottsförbundet för ett årsmöte, anordna en utställning eller mässa? Våra lokaler är flexibla och kan användas till allt från kickoffer till bröllop och stora fester. Läs mer om eventmöjligheter här >>  

Aktiviteter

Vi hjälper även till att anordna en mängd olika aktiviteter före, mellan eller efter konferensen, skräddarsydda för just era behov. Shopping i gallerian, en god måltid eller fysisk träning i vårt fullt utrustade gym? Spela golf på Arlandastad Golf, en av Sveriges bästa banor, eller varför inte ta en kulturtur till Sigtuna och Steninge Slott? 

Med sikte på jägarexamen?

En populär aktivitet är skjutbanan Huntyard & Berras, där du och dina kollegor kan testa träffsäkerheten i en verklighetstrogen jaktbiograf. Perfekt som en annorlunda aktivitet för målinriktade konferensdeltagare. Kontakta oss gärna för fler förslag och offert.

Informationsblad

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK