Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Airport Hotel™ Arlanda – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast fem minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt och nära flygplatsen innan semestern.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

Quality Airport Hotel Arlanda arrangerar allt från små möten till stora konferenser, kongresser och produktlanseringar. En mötesplats för människor på väg som vill jobba ostört och få mycket uträttat.

Konferens nära Arlanda flygplats

Hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Vi erbjuder även fri busstransfer enligt tidtabell till och från Arlanda flygplats samt fri parkering, i mån av plats, för alla konferensgäster.

Quality Meeting Advisor

För att ert arrangemang skall bli så lyckat som möjligt tilldelas ni redan vid bokningstilfället en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektledare som utifrån era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Vi ser fram emot att göra din kommande konferens till en verklig succé!

Konferenslokaler

Mötesbehoven varierar och vi är alltid måna om att ni får rätt lokal till rätt arrangemang! Quality Airport Hotel Arlanda erbjuder 24 konferenslokaler och mötesrum med kapacitet för 2-160 personer. Alla lokaler kan anpassas efter dina behov och önskemål. Läs mer om våra lokaler här.

Mat och dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och många fikapauser. Ett Quality Break helt enkelt!

Som konferensgäst har du alltid tillgång till kaffe,te, frukt och det bästa av allt - popcorn och mjukglass. Att göra sin egen mjukglass är en härlig känsla även för oss vuxna! Vi är stolta över vår konferenslunch där vi serverar vällagad mat med fokus på säsongens råvaror, alltid tillagad med omtanke och kärlek. Läs mer om mat och dryck här.

Event och Aktiviteter

Vill ni samla hela idrottsförbundet för ett årsmöte, anordna en utställning eller mässa? Våra lokaler är flexibla och kan användas till allt från kickoffer till större arrangemang och fester. Läs mer om våra eventmöjligheter här .

Vi hjälper även till att anordna en mängd olika aktiviteter före, under eller efter konferensen, skräddarsydda för just era behov. Spela golf på Arlandastad Golf, en av Sveriges bästa banor, eller varför inte ta en kulturtur till Sigtuna och Steninge Slott? Kontaka oss för förslag.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning
på +46 8 595 111 10 eller via q.arlanda@choice.se

 

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.