Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda är ett modernt konferenshotell som ligger endast fem minuter från Arlanda flygplats. Hotellets konferensavdelning har 24 ljusa och luftiga mötesrum. Här finns allt för en lyckad konferens.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

70% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 344 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Bra hotell med parkeringsmöjlighet i anslutning till hotellet.

den 26 november 2015, Örebro, Sverige, Christer K

Bra hotell med konferens möjligheter, parkering under tak och i garage. Möjlighet att shoppa lite i alla butiker som finns i närheten. Restaurangen som ordnade med en kötträtt då fiskrätt var på konfe…

Bra hotell med konferens möjligheter, parkering under tak och i garage. Möjlighet att shoppa lite i alla butiker som finns i närheten. Restaurangen som ordnade med en kötträtt då fiskrätt var på konferens menyn.
Läs mer
5

Bra start på en utlandsresa

den 25 november 2015, Gävle, Sverige, Marie-Louise H

Detta är ett toppenhotell om man ska som vi ,ska flyga iväg tidigt.. God frukost som serveras redan från kl 04.00,garage och bussförbindelse både till och från Arlanda.Det enda som jag kan klaga på är…

Detta är ett toppenhotell om man ska som vi ,ska flyga iväg tidigt.. God frukost som serveras redan från kl 04.00,garage och bussförbindelse både till och från Arlanda.Det enda som jag kan klaga på är att en läsk i baren kostade 30:-.

Svar från ägaren

den 26 november 2015

Tack så mycket för din fina recension, varmt välkommen tillbaka vid nästa resa.

Läs mer
5

utmärkt

den 24 november 2015, kristinehamn, hanshO6748PI

läget till flyget med garagemöjlighet är avgörande för hotellval.transfern till flyget kunde dock vara bekvämare. Bussen var nu överfull och de flesta fick stå i bussen. väntetiden i kylan kändes besv…

läget till flyget med garagemöjlighet är avgörande för hotellval.transfern till flyget kunde dock vara bekvämare. Bussen var nu överfull och de flesta fick stå i bussen. väntetiden i kylan kändes besvärande. Vi utgick ifrån avv avgång skulle vara varje jämn hel- och halvtimme men bussen kom inte förrän kvart över. Väntan var således drygt en halv timme. Hotellet var doch utmärkt.

Svar från ägaren

den 26 november 2015

Hej, Ibland när bussen är full så tar det lite längre tid för den att köra sin runda, beklagar verkligen att ni fick vänta.

Läs mer
1

Slitet hotell

den 23 november 2015, Arlandastad, Sweden, 506ron

Hotellet är slitet och behöver en rust för att bli trevligare, ljudnivån i matsalen är alldeles för hög utav skrammel från kök och möbler mot golvet. I rummet knackade det i rören till och från under…

Hotellet är slitet och behöver en rust för att bli trevligare, ljudnivån i matsalen är alldeles för hög utav skrammel från kök och möbler mot golvet. I rummet knackade det i rören till och från under hela natten vilket störde nattsömnen.

Svar från ägaren

den 26 november 2015

Hej! På måndag börjar renoveringen av alla våra rum, så förhoppningsvis får du bo på ett sådant nästa gång du kommer! Varmt välkommen åter!

Läs mer
3

Bra hotell nära Arlanda

den 19 november 2015, Al Jazirat Al Hamra, Förenade Arabemiraten, mike552013

Perfekt hotell för charterresenärer som måste komma till Arlanda med bil. Stor parkering under tak underlättar att man slipper snö och is på bilen när man kommer tillbaka från resan.. Normalt toppen f…

Perfekt hotell för charterresenärer som måste komma till Arlanda med bil. Stor parkering under tak underlättar att man slipper snö och is på bilen när man kommer tillbaka från resan.. Normalt toppen frukostrestaurang men just när vi var där var den under renovering så vi fick en lite enklare frukostbuffé i lobby-restaurangen. Bra bussförbindelse varje 20:e minut till flygplatsen.

Svar från ägaren

den 26 november 2015

Hej, Nu är frukostmatsalen färdigrenoverad, varmt välkomna in och titta!

Läs mer
2.260.167.953 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK