Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda är ett modernt konferenshotell som ligger endast fem minuter från Arlanda flygplats. Hotellets konferensavdelning har 24 ljusa och luftiga mötesrum. Här finns allt för en lyckad konferens.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Arlanda

70% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 430 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Mycket bra!

den 26 maj 2016, Västerås, 903helenaj

Smidigt och bekvämt sätt att börja sin semesterresa med en hotellnatt nära Arlanda och slippa stressen att hinna fram till flygplatsen i tid. Bra att även parkering ingår så man slipper tänka på var m…

Smidigt och bekvämt sätt att börja sin semesterresa med en hotellnatt nära Arlanda och slippa stressen att hinna fram till flygplatsen i tid. Bra att även parkering ingår så man slipper tänka på var man ska ställa bilen.
Läs mer
4

Bra för sitt syfte

den 23 maj 2016, Göteborg, atoklbe

OK hotell för enklare möte eller övernattning inför flygresa. Mat och personal uppfyller förväntningarna. Omgivningen inte den bästa men det är inte därför man bokar detta hotell. Bra parkering och sh…

OK hotell för enklare möte eller övernattning inför flygresa. Mat och personal uppfyller förväntningarna. Omgivningen inte den bästa men det är inte därför man bokar detta hotell. Bra parkering och shuttel till Arlanda.

Svar från ägaren

den 24 maj 2016

Hej atoklbe, Tack för din recension!

Läs mer
5

Toppen hotell

den 21 maj 2016, Strömsund, Sverige, Wave85

Mycket trivsamt hotell, trevliga rum och riktigt bra frukost som tilltalade oss helt och hållet. Trevlig personal och kanon service. Tar även emot hundar. Lättillgängligt garage och affärer direkt i h…

Mycket trivsamt hotell, trevliga rum och riktigt bra frukost som tilltalade oss helt och hållet. Trevlig personal och kanon service. Tar även emot hundar. Lättillgängligt garage och affärer direkt i hotellentren.

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

Hej Wave85, Vi älskar hundar här (och såklart även andra djur) och tycker att det är kanon när hela familjen inklusive dom fyrfota kan få följa med på hotellvistelse!

Läs mer
4

En natt

den 20 maj 2016, Koping, Sverige, stalle77

Bra och billigt hotell inför vår tidiga resa till Malta. Perfekt garage (låst) som ingick i priset under vår resa. Familjerummet var litet men funktionellt. Kanonfin frukostbuffée. Transfer mellan hot…

Bra och billigt hotell inför vår tidiga resa till Malta. Perfekt garage (låst) som ingick i priset under vår resa. Familjerummet var litet men funktionellt. Kanonfin frukostbuffée. Transfer mellan hotell och Arlanda var bra med avgångar med jämna mellanrum.

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

Hej stalle77, Hoppas att ni hade en fantastisk semester, välkomna åter!

Läs mer
3

Konferens med ganska okej middag!

den 19 maj 2016, , Kai K

Hade konferens här. Konferensdelen håller bra standard. Bra ordnat med allt vi hade beställt i förväg. Rummen kan man ha åsikter om. Typiskt Quality kvalité. Men det var rent och snyggt. Rummen är gan…

Hade konferens här. Konferensdelen håller bra standard. Bra ordnat med allt vi hade beställt i förväg. Rummen kan man ha åsikter om. Typiskt Quality kvalité. Men det var rent och snyggt. Rummen är ganska små, men badrummet var lagom. Fanns ingen minibar i rummen, men eftersom jag arrangerade konferensen så ingick minibar på mitt rum samt dom uppgraderade rummet till lite större. Frukosten var i en annan del av köpcentrumet, men det var ungefär 30 m. Restaurangen bjöd på god husmanskost som fungerade bra. Middagen tog lite tid eftersom dom skulle sevrevera 50 personer. Men i det stora hela okej. Bra med buss från Arlanda.

Svar från ägaren

den 23 maj 2016

Hej Kai, Tack för att du tog dig tid att skriv om oss! Vi hade också gärna sett lite förbättringar på rummen, Choice har eventuellt en plan gällande dem, så vi väntar med spänning! Varmt välkommen åter!

Läs mer
2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK