Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Dan

Bar & Brasserie

Öppettider

Frukost

Måndag - söndag: 05.30 - 10.00

Bar & Brasserie

Måndag - söndag: 18.00 - 23.30
(köket stänger 21.45)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning 
på +45 27 77 27 27.

Varmt välkomna till Bar & Brasserie. Vi erbjuder en gemytlig och mysig atmosfär och en läcker matupplevelse. Välkommen in på en bit mat, en öl eller kopp kaffe.

Välsmakande, enkelt och avslappnat

Vår mat tar utgångspunkt i den traditionella, franska bistrotraditionen - välsmakande, enkelt och avslappnat. Smakerna är danska och nordiska, och de färska råvarorna är utvalda efter säsong. 

Oavsett om ni är ett stort sällskap eller om ni vill äta middag i lugn och ro hoppas vi att vår Brasserie uppfyller era önskemål.

Bar

I vår mysiga bar har du möjlighet att njuta av flera olika varianter av både danska och utländska ölsorter. Vi har ett stort urval av olika drinkar och även en gedigen vinlista.

Event

Anordna din nästa fest på Quality Airport Hotel Dan. Hos oss finns många möjligheter och vi hjälper dig att skräddarsy ditt event som du önskar. Läs mer om event här >>

Smiley rapport

På findsmiley.dk hittar du ca 175 000 kontrollrapporter för hur danska restauranger lever upp till satta regler vad gäller hälsa och miljö i köket. Se Smiley-rapport för Quality Airport Hotel Dan här >>

Vi önskar er varmt välkomna till Bar och Brasserie!

2.200.163.775 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK