Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Dan Kastrup ,  Danmark

Se alla hotell i Köpenhamn, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel™ Dan bor du nära Köpenhamns flygplats Kastrup. Dessutom erbjuder vi, som ett av få hotell i Köpenhamn, kostnadsfri busstransfer mellan flygplatsen och hotellet. Välkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Varmt välkomna till Bar & Brasserie. Vi erbjuder en gemytlig och mysig atmosfär och en läcker matupplevelse. Välkommen in på en bit mat, en öl eller en kopp kaffe.

Brasserie X – Quality food with a pinch of surprise

Goda, okomplicerade och smakrika rätter lagade från grunden, det är vår matfilosofi. I Brasserie X möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets avslappnande atmosfär. En avslappnad middag en onsdag kväll, affärsmiddag med kunder, eller när man ska fira något speciellt. Oavsett anledning lovar vi att göra vårt bästa för att du ska få en härlig matupplevelse med det där lilla extra. Tänk på att du som inte är hotellgäst också är varmt välkommen in. 

Bar

I vår trevliga bar har du möjlighet att njuta av flera olika sorters danska och utländska öl. Vi har ett stort urval av olika drinkar och även en gedigen vinlista.

Event

Ha din nästa fest hos oss på Quality Airport Hotel Dan. Här finns många möjligheter och vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt event så det blir precis som du önskar. Läs mer om event här.

Smiley rapport

På findsmiley.dk hittar du ca 175 000 kontrollrapporter för hur danska restauranger lever upp till satta regler vad gäller hälsa och miljö i köket. Se Smiley-rapport för Quality Airport Hotel Dan här.

Varmt välkomna till Bar och Brasserie X!

Öppetider

Frukost

Måndag - söndag: 05.30 - 10.00

Bar & Brasserie X

Måndag - söndag: 18.00 - 23.30 
(köket stänger 22.00)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning 
på +45 27 77 27 27.

2.460.213.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.