Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Köpenhamn, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du nära Köpenhamns flygplats Kastrup. Dessutom erbjuder vi, som ett av få hotell i Köpenhamn, kostnadsfri busstransfer mellan flygplatsen och hotellet. Välkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om god lunch och middag. 

Quality Breaks

Vi vet att en konferens kan vara krävande så därför är vårt Quality Break en perfekt möjlighet att få lite extra energi när den behövs som mest. Vi serverar kaffe, te och frukt och eftersom man aldrig blir för gammal för att äta mjukglass och popcorn har vi det tillgängligt hela dagen. Under sommaren kan man njuta av en paus på vår fina takterass.

Konferensmiddag

Efter en lång och spännande dag är ett besök på vår Brasserie den perfekta avslutningen. Vi erbjuder konferensmenyer baserade på årstidens råvaror och skulle ni ha speciella önskemål så gör vi självklart vårt bästa för att tillmötesgå dem.

 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +45 32 51 14 00 eller via
q.dan@choice.dk.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK