Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Köpenhamn, Danmark

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du nära Köpenhamns flygplats Kastrup. Dessutom erbjuder vi, som ett av få hotell i Köpenhamn, kostnadsfri busstransfer mellan flygplatsen och hotellet. Välkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

Hotelles läge nära Köpenhamns flygplats, Kastrup gör det till en idealisk plats för möten och konferenser med deltagare från hela världen.

Konferenslokaler 

Våra fem konferenslokaler ligger på första våningen, den största med kapacitet för 110 personer. Alla våra lokaler är självklart utrustade med all nödvändig teknik.

Mat och dryck

I anslutning till konferensanläggningen har vi en trevlig terrass där ni kan njuta av en kopp kaffe i pausen. Förutom att servera kaffe hjälper självklart även till med mat och dryck under resten av konferensdagen. 

Event

Vare sig du ska ha företagsfest, firar födelsedag, dop, konfirmation eller annan högtidsdag hjälper vi dig att göra ditt event till en succé hos oss på Quality Airport Hotel Dan.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +45 32 51 14 00 eller via q.dan@choice.dk.

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK