Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett konferenshotell i lantliga omgivningar vid Gardermoen flygplats utanför Oslo. Det är ett av Norges främsta konferenshotell och kan ta emot upp till 1100 gäster. Här finns allt för en lyckad konferens.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett av Norges ledande konferenshotell, fem minuter från Norges största flygplats, Gardermoen. 

Läge

Vårt läge är perfekt för konferenser med deltagare från hela världen, med bara 40 km till Oslo centrum och 5 minuter med transferbuss till Oslos flygplats Gardermoen. Hotellet ligger i lantliga omgivningar med skogen som närmsta granne. 

Aktiviteter hela året

Här finns löprundor, promenadspår och badplats under sommarsäsongen. Vi kan anordna grillfester, utställningar, mingel och teambuildingaktiviteter. Vi har även ett gym som är öppet dygnet runt.

Konferens

På Quality Airport Hotel Gardermoen har vi stor erfarenhet av att anordna alla slags arrangemang, stora som små. Hos oss går allt att ordna. Vi tar hand om alla detaljer och all logistik för din konferens så att du kan koncentrera dig på det du ska. Läs mer om konferens här >>

Restaurang och bar

Förutom vår bufférestaurang för konferensgäster har vi även en egen à la carte-restaurang med internationell meny. Du är också varmt välkommen till vår bar som har ett stort dryckesurval. Ett perfekt sätt att avsluta en innehållsrik konferensdag på.

Renovering av rum

I sommar (15 juni till 15 augusti 2016) renoverar vi en del av våra hotellrum. Under den tiden har vi lite färre rum att erbjuda. Det är bara en viss del av hotellet som kommer att renoveras så du som bor hos oss kommer inte att störas av renoveringen. Alla våra faciliteter och serviceutbud kommer att vara öppna som vanligt. 

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats Gardermoen

Buss S-22 från plattform 36.

Från Oslo S (centralstation)

Flytoget (expresståg) till Gardermoen, eller lokaltåg till Jessheim.

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi,
telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antal hotellrum

326 st - 652 bäddar

Antal konferenslokaler

26 st - plats för totalt 1100 deltagare

Avstånd Gardermoen flygplats

5 km - ca 5 minuter med bil/buss

Avstånd Oslo S (centralstation)

40 km - ca 25-30 minuter

Om Quality Hotels

Les mer om Quality Hotels

 

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK