Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder det nystartade restaurangkonceptet Brasserie X.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell nära Stavangers flygplats Sola. Som regionens största konferenshotell har vi stor erfarenhet av att anordna alla typer av arrangemang. Vi har precis slagit upp dörrarna till vårt unika restaurangkoncept Brasserie X. Välkommen! 

Läge

Hotellets centrala läge i förhållande till Stavanger flygplats och Stavanger med omnejd gör det till ett självklart alternativ för både konferenser och en avkopplande helg. Här finns mycket att se och upptäcka, bland annat den fina stranden Sola, Flyghistoriska Museet, Arkeologiska Museet, Solstranden golfklubb och Viking Stadion. 

Brasserie X

I vårt nyöppnade omtyckta restaurangkoncept Brasserie X komponerar våra kockar ihop säsongsinspirerade menyer och rätter. En skön mix av franskt brasserie och nordiska läckerheter. 

Konferens hos oss

Quality Hotel Stavangers konferensavdelning består av 19 mötesrum och kan ta emot upp till 950 personer. Alla rum är utrustande med den senaste tekniken vad gäller ljus, ljud och luft. Vår engagerade och lösningsorienterade personal hjälper dig med all planering och logistik så att du kan fokusera på innehållet.

Mat, dryck och relax

I vår restaurang, med tillhörande bar och salong, kan du njuta av läckra måltider och en unik panoramautsikt över flygplatsen. Här kan du även arrangera olika typer av event, som bröllop, festmiddagar och temafester. Efter en lång dag, full av konferenser kan du varva ner i vår bastu. 

Kontakt

  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Flygbuss

Flygbussen går var femtonde minut från ankomsthallen på Sola Lufthavn

Buss

Buss nr 9 går 2 gånger i timmen från ankomsthallen på Sola lufthavn. 

Taxi

Vi rekommenderar Stavanger Taxi, telefon +45 51 90 90 90,
eller Sola Taxi +47 51 64 04 44. 

Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antal hotellrum

273 st -  394 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - plats för över 950 deltagare

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: 1,2 km,
20 min promenad.

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Quality Airport Hotel: 50 m

Om Quality Hotels

2.210.164.555 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK