Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stavanger, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder det nystartade restaurangkonceptet Brasserie X.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger

Frukost

Quality Airport Hotel Stavanger bjuder på en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ. Vår frukostkock gör smoothies och omelett varje morgon. Välkommen till en riktig hotellfrukost!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 05.00 - 10.00
Lördag: 06.00 - 11.00
Söndag: 07.30- 11.00

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Håll dig i form i vårt nya, fräscha gym! Här finns bland annat multigym, crosstrainer, spinningcykel och löpband. Som hotellgäst har du kostnadsfri tillgång till gymmet, dygnet runt, och kommer in med ditt nyckelkort.

Öppettider

Alla dagar dygnet runt.

Busstransfer

Quality Airport Hotel Stavanger har en egen transferbuss från hotellet till Heliport och Stavanger flygplats, Sola. Priset är 70 NOK per person, enkel resa.

Här kan du läsa mer om vår busstransfer (text på norska). Vänligen kontaka hotellet för tidtabell. 

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Airport Stavanger är husdjur välkomna mot en avgift på 250 NOK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Early Bird

Early Bird är vår frukost för folk i farten. För en snabb och enkel start på dagen: ta med en kopp kaffe och något lätt att äta innan du lämnar oss. Early Bird serveras i restaurangen tidigt på morgonkvisten.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK