Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stavanger, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder det nystartade restaurangkonceptet Brasserie X.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger erbjuder moderna konferenlokaler, bra teknik, flexibel planering och inte minst ett professionellt genomförande av din konferens - allt med närhet till Stavangers flygplats, Sola.

Ingenting är omöjligt

Vi vill hävda att vi är regionens modernaste och bästa konferenshotell. Vi kan erbjuda allt från lokal och utrustning till planering och genomförande av ditt arrangemang.

Lokaler

Vår konferensavdelningen består av 19 mötesrum med en totalkapacitet på 950 konferensdeltagare. Här finns allt från små grupprum till en bankettsal med plats för 700 personer i biosittning.

Dagpaket

Våra dagpaket inkluderar gratis parkering, lokal, lunchbuffé, fri tillgång till mjukglass, popcorn, kaffe, te och vatten samt något sött på eftermiddagen. 

Aktiviteter och underhållning

Via våra samarbetspartners kan vi även anordna aktiviteter och underhållning till er konferensdag. Kontakta oss gärna för mer information och prisförslag.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 51 94 20 09.

Quality Meeting Advisor

Harald Hornberg
harald.hornberg@choice.no

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK