Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 51 94 20 09.

Sales Manager

Marie Ellingsen
marie.ellingsen@choice.no
Telefon +47 51 94 20 27

Quality Meeting Advisor

Harald Hornberg
harald.hornberg@choice.no

Quality Airport Hotel Stavanger erbjuder moderna konferenlokaler, bra teknik, flexibel planering och inte minst ett professionellt genomförande av din konferens - allt med närhet till Stavangers flygplats, Sola.

Ingenting är omöjligt

Vi vill hävda att vi är regionens modernaste och bästa konferenshotell. Vi kan erbjuda allt från lokal och utrustning till planering och genomförande av ditt arrangemang.

Lokaler

Vår konferensavdelningen består av 19 mötesrum med en totalkapacitet på 950 konferensdeltagare. Här finns allt från små grupprum till en bankettsal med plats för 700 personer i biosittning.

Dagpaket

Våra dagpaket inkluderar gratis parkering, lokal, lunchbuffé, fri tillgång till mjukglass, popcorn, kaffe, te och vatten samt något sött på eftermiddagen. 

Aktiviteter och underhållning

Via våra samarbetspartners kan vi även anordna aktiviteter och underhållning till er konferensdag. Kontakta oss gärna för mer information och prisförslag.

Informationsblad

2.200.163.775 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK