Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Airport Hotel Stavanger

Om hotellet

Quality Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger nära Stavangers flygplats Sola. Det här är regionens största och modernaste hotell och konferensanläggningar. Men gedigen erfarenhet av olika typer av arrangemang och hjälper dig gärna med din konferens. 

Quality Hotel Stavangers konferensavdelning består av 19 mötesrum och kan ta emot 950 personer.  Alla rummen är utrustande med den senaste tekniken vad gäller ljus, ljud och luft. Vår engagerade och lösningsorienterade personal hjälper dig med all planering och logistik så att du kan fokusera på innehållet.

Hotellets centrala läge i förhållande till Stavanger flygplats och Stavanger med omnejd gör det till ett självklart alternativ för konferenser eller en avkopplande helg. Här finns mycket att se och upptäcka, bland annat den fina stranden Sola, Flyghistoriska Museet, Arkeologiska Museet, Solstranden golfklubb och Viking Stadion. Det stora utbudet av aktiviteter gör Quality Hotel Stavanger till ett populärt affärs och semesterhotell.  

Efter en lång dag, full av konferenser kan du varva ner i med att bada bastu. I vår restaurang, med tillhörande bar och salong, kan du njuta av läckra måltider så väl som en unik panorama utsikt över flygplatsen. Restaurangens engagerade personal hjälper även till att arrangera bröllop, festmiddagar och temafester. 

1.913.149.030 24