Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Stavanger

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 05.00 - 10.00.
Lördag: 06.00 - 11.00
Söndag: 07.30 -  11.00

Restaurang

Måndag - lördag: 11.30 - 22.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Bar

Måndag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag - lördag: 17.00 - 02.00
Söndag: 19.00 - 24.00

Gym

Under oktober är gymmet stängt för renovering. Kontakta oss gärna för tips på löprundor eller alternativa träningsmöjligheter.

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Välkommen till Quality Airport Hotel Stavanger! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här.

Parkering

Parkering finns 20-200 meter utanför hotellet. Platserna är kostnadsfria för både konferensgäster och boende på hotellet.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, skoputs och sykit. Saknar du något vi inte har på lager? Vi hjälper dig med inköpet om du vill.

Uppgradera din vistelse

Firar du något extra, eller vill du bara unna dig själv en vistelse med guldkant? Kontakta oss så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

TripAdvisor

Vi, och många andra resenärer, vill gärna veta vad du tycker om Quality Airport Hotel Stavanger. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer på vår hotellsida på TripAdvisor. 

Ge ett omdöme om Quality Airport Hotel Stavanger 

Sociala medier

Följ oss på Facebook!

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK