Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stjördal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes är ett konferenshotell som ligger 2,5 km från Trondheims flygplats Vaernes. Hotellets läge gör det till ett perfekt val för konferenser, event och arrangemang, mitt i Norge.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Værnes

Quality Airport Hotel Værnes arrangerar allt från små möten till stora konferenser, kongresser och produktlanseringar. En mötesplats för människor på väg som vill jobba ostört och få mycket uträttat, 2,5 km från Trondheims flygplats.

Quality Meeting Advisors

Det är mycket som ska ordnas inför ett större möte, seminarium eller konferens. Lyckligtvis erbjuder alla Quality Hotel en certifierad Quality Hotel Meeting Advisor (QMA). En personlig rådgivare som hjälper dig med allt det praktiska före, under och efter mötet. Det kostar ingenting att prata med en QMA så kontakta oss redan idag!

Konferenslokaler och mötesrum

Vår konferensavdelning består av 12 konferens- och grupprum för grupper från 2-400 personer.

Mat och dryck

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om god lunch och middag. Läs mer om mat och dryck här >>

Event

Våra konferenslokaler är flexibla och kan naturligtvis användas till allt från kickoffer, minimässor, bröllop, företagsfester eller andra typer av event.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 74 80 45 00 eller via q.varnes@choice.no

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK