Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och 3 km från Hunderfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Quality Hotel & Resort Hafjell är ett av de största kurs- och konferenshotellen i norska Östlandet och samtidigt ett perfekt val för fritidsaktiviteter. 

Välkommen till Hafjell

Vivälkomnar dig till en levande och inspirerande mötesplats. Här möts du av en trevlig atmosfär där du kan ladda batterierna eller slänga dig ut på äventyr alldeles utanför hotellet. Vi gör alltid vårt yttersta för att ditt besök ska bli lyckat och jobbar hela tiden med att ta fram nya, spännande koncept för att berika och göra din vistelse ännu bättre. 

Aktivitetskonferens

Hos oss finns många olika lösningar för dig som önskar arrangera en konferens med det där lilla extra. Vi tror att goda idéer ofta uppstår när vi aktiverar oss själva. Därför erbjuder vi aktivitetskonferenser där ni får tillfälle att både träffas i mötesrummet och umgås med varandra på till exempel skidor elller cykel.

Pool & Relax

Hos oss kan du aktivera dig både utomhus och inomhus. Ta en uppfriskande simtur i vår pool som start på dagen eller avsluta dagen på bassängkanten med färsk frukt och något i glaset. Vår relaxavdelning har även jacuzzi och bastu.

Barnens hotell

Vi på Quality Hotel & Resort Hafjell är stolta över att erbjuda konceptet Barnens Hotell. En hotellsemester med familjen ska vara innehållsrik för både stora och små. Därför har vi familjeanpassade aktiviteter och faciliteter under såväl sommar som vinter.

Restaurang Smak

I vår fina Restaurang Smak upplever du måltider utöver det vanliga. Våra duktiga kockar anpassar menyerna efter de råvaror som den aktuella årstiden erbjuder och gör sitt yttersta för att servera god och sund mat. Vi kan även erbjuda servering i chambre séparée när tillfället så kräver. 

Köksstudio

I vår köksstudio arrangerar vi mat- och dryckesvent, både för privata sällskap och för allmänna grupper vid till exempel konferenser. Här får man komma in bakom kulisserna och skapa sina egna mat- och vinupplevelser tillsammans med våra kockar och vinexperter. Råvaror, smak och estetik står i fokus i köksstudion.

Destination Hafjell

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger drygt 2 timmar från Oslo och endast 700 meter från Hafjell, en av Norges största alpina anläggningar. Området runt Hafjell och Øyer bjuder på många möjligheter till en aktiv hotellsemester under både sommar och vinter. På sommaren erbjuds utmärkta tillfällen att klättra, paddla, cykla och vandra. För den som gillar lite tuffare cykelutmaningar finns Hafjell Bikepark. Älven Gudbrandsdalslågen erbjuder både utmanande flottfärder och stilla naturupplevelser i kanot. Här finns även bob-, rodel- och skridskobanor under vintersäsongen. 

Kontakt

  • Telefon: +47 61 27 77 77
  • Fax: +47 61 05 65 10
  • E-post hafjell@choice.no
  • Org. nr: 961 427 592
  • Hundervegen 1 2636 Øyer , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Lillehammer station eller Hunderfossen station. 

Buss

Hållplats Quality Hafjell. Hit går det både regionala och lokala bussar.

Med taxi

Det tar ca 15 minuter med taxi från Lillehammer centrum, och 5 minuter från Hunderfossen. Du kan beställa taxi från Taxicentralen på telefon +47 065 65.

Om Quality Hotel & Resort Hafjell

Antal hotellrum

210 st - 520 sängar

Antal konferenslokaler

25 st - plats till 1 050 deltagare

Avstånd till flyplats

160 km från Oslo Lufthavn Gardermoen, 2 timmar med bil.

Avstånd till kollektivtrafikk

Närmaste busshållplats finns precis vid hotellets entré. 

2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK