Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Öyer,  Norge Stängt 31.08.16 - 31.07.29

Quality Hotel & Resort Hafjell har gått ut ur Nordic Choice Hotels och kan inte längre reserveras genom våra sidor.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Välkomna till en spännande mötesplats. Quality Hotel & Resort Hafjell har lång erfarenhet av att arrangera kurser och konferenser och erbjuder ett toppenläge nära Lillehammer och skidbackar. 

Inta bara en konferens

Hos oss får ni mer än bara en konferens. Tack vare allt som finns på och kring hotellet kan vi tillsammans med dig planera in aktiviteter med allt som Hafjell har att erbjuda i ert konferensschema. Vår totala konferenskapacitet är för 1 050 personer. 

Konferens för alla tillfällen

Kick off, kurs, kurssamling, brainstorming eller ledarutveckling – vi skräddarsyr konferenspaket efter era önskemål med aktiviteter, såväl inomhus som utomhus. Ni bestämmer vad ni vill ha på konferensen så hjälper vi till med tips, råd och genomförande. Våra olika mötesrum ger många möjligheter och vår meny av aktiviteter kan anpassas efter smak och behov.

Moderna konferenser

Bra konferenser kräver bra mötesrum, rätt utrustning och en trevlig atmosfär. Därför är våra rum utrustade med alla tekniska lösningar du kan behöva. Vi har även lagt stor vikt vid att man ska sitta komfortabelt under hela mötet och har därför utrustat de flesta konferenslokalerna och mötesrummen med ergonomistolar. 

Vi är närvarande

Tack vare våra professionella och hjälpsamma kursvärdar kan du känna dig trygg genom hela processen, från planering till genomförande och uppföljning. Det är vår uppgift att se till att du får hjälp med allt som behövs för att din konferens ska bli så bra som möjligt, både utifrån dina affärsmässiga behov och alla sociala aspekter. 

Aktiv på konferens

Vi tycker att en bra konferens både ska vara produktiv ur ett företagsperspektiv och erbjuda aktiviteter som bygger sammanhållning, utmanar dig att testa dina gränser och kanske ger dig nya perspektiv på dina arbetskamrater. Därför jobbar vi med ett antal samarbetspartners för att kunna erbjuda en innehållsrik aktivitetsmeny med allt från skattjakt, teambuildingaktiviteter, aktivitetsrundor, bob- och rodelbanor och andra utomhusaktiviteter beroende på säsong. 

Kapacitet

Birkebeinersalen

500 personer

Ole Stenen

200 personer

Hafjellsalen

200 personer

Fakkelmannen

80 personer

Tingvoll

60 personer

Grupprum (10 st) 

12 personer i varje rum

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av konferens på +47 61 27 77 77 eller via hafjell@choice.no

2.390.66.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.