Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och 3 km från Hunderfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Finns det något bättre än att få sjunka ner i ett varmt bubbelbad? Hos oss på Quality Hotel & Resort Hafjell finns alla möjligheter för det. 

Besök vår relaxvdelning

I vår relaxavdelning hittar du både pool, jacuzzi och bastu. Vakna ordentligt av en morgonsimtur eller värm dig i bastun efter en dag i skidbacken – allt du behöver finns på plats och väntar på dig. Har ni otur med vädret någon dag rekommenderar vi att ni byter om till badkläder och gör ett besök i vår relaxavdelning. Här är stor som liten välkommen, både morgon som kväll.

Vi finns här för dig

Det går bra att beställa in frukt eller en flaska med något att dricka till relaxavdelningen. Kontakt receptionen för att göra din beställning eller om du behöver en ny handduk. 

Öppettider

Pool

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Bastu

Morgon: 07.00 - 09.00
Kväll: 16.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK