Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Hafjell, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell

Øyer,  Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och 3 km från Hunderfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Hafjell

Hos oss tas barnen emot med öppna armar – av hotellet, personalen och Piccolo.

Barnens Hotell

Under alla skollov och helger blir Hafjell Barnens Hotell. Då ser vi till att det finns extra mycket aktiviteter. Vår egen husmus Piccolo hjälper oss, det är nämligen han som är chef på Barnens Hotell. Barnens Hotell har bio, barndisco, biljard, spel, teckningsrum, simbassäng, ansiktsmålning, sång, dans och lek – och du väljer själv vad du vill göra.

Barnens favorit

Piccolo kommer ner till både frukost och middag och vi har en speciell dryck som bara barnen får lov att dricka. Dessutom har vi barn-incheckning där barnen själva kan checka in på hotellet. Och kan hända får de även en liten överraskning när de gör det. 

Aktiviteter i närområdet

Lillehammerområdet har massor av aktiviteter för både stora och små. Mer information hittar du på sidorna för sommar och vinter. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information och fler tips för barnfamiljer. 

Anpassade lokaler

Vi har både familjerum och andra rumslösningar för familjer, oavsett ålder på barnen. Kontakta oss om du vill ha hjälp med att hitta den bästa rumslösningen för just dina behov.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller om du har några frågor.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK